Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
Nemrég került a családba egy szép állapotú használt PS4 Pro.
Újrapasztázáson gondolkodunk. Egy alap pasztázást egy MX4-el a netes videók alapján szerintem én is meg tudnék csinálni.
De felmerült, hogy az élettartam növelés és hangerő csökkentés érdekében nem lenne-e érdemes mást is csinálni?
Gondolok itt hővezető pad-ek cseréjére, vagy egyáltalán a telepítésére olyan helyre, ahol egyáltalán nincs (VRAM, táp IC-k, stb) vagy valamilyen egyéb hűtésmódosításra.
Ez esetben már talán nem a házibarkács lenne a legjobb, hanem inkább hozzáértőre bízni.
Van itt valakinek ilyen tapasztalata?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest