-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz
Yodamest #257304 üzenetére
PC-n INGYEN multizol, konzolon pedig ehhez egy külön díjcsomagra elő kell fizetned gyakorlatilag.
PC-n ingyen multizok, de a csalók mennyországa, ami tönkreteszi az élményt. Lásd CSGO, PUBG. 8 éve nem találnak megoldást a csalókra! Nekem megéri fizetni a csalómentes multiért!
Konzolra van 1 év garid, ha utána tönkremegy és nem vagy konzol szervizes, akkor veheted meg újra a teljes áron, míg egy PC alkatrészekből épül fel, ha most pl. meghal a tápod,
Nekem a X360-on kívül soha nem ment tönkre konzol, a 360 is a típushiba miatt. Ezzel szemben egykori PC-m videokarija vitte magával az alaplapot is. Új PC lett belőle, konzol árának duplájáért.A konzol önmagában olcsóbb, de csak játékra való, míg egy PC-t az egész család tud használni
És mivel játszunk, nekünk konzol kell, mellé meg elég egy közepes PC minden másra.
A konzol önmagában olcsóbb, de gyengébb is
És mégis szebb játékok jelennek meg rá a mai napig is.
PC-re alapvetően olcsóbb beszerezni a játékokat
Hagyjuk már, milyen játékok azok! nekem is van Steamen 100 körül, a fele fos. Hol van PC-re olyan minőségi és annyi, mint PS-en az exluzívok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged