Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
Rigormortiis #247740 üzenetére
Itt nem az a lényeg, hogy mi mielőtt jött, a NIOH első része nekem most ment le nemrég, pedig megvan vagy 2 éve. Nagyon nem akart bemenni a setting miatt, nagyon nehéz szülés volt elindítani úgy igazán. Én nem minden játékot veszek meg, és tolok naptár szerint, meg megjelenési sorrend szerint. Ma én többet várnék el egy második részétől, de semmivel nem hoz többet, mint az első része. A NIOH2-től is többet vártam, és többet is kaptam, bár itt a többletnek én annyira nem örültem. Talán az sem volt szerencsés, hogy a két rész között csak pár hét volt nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Baldur's Gate 3
- EA Sports WRC '23
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- YouTube
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Fotó állvány eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest