Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz Rigormortiis #247740 üzenetére
Itt nem az a lényeg, hogy mi mielőtt jött, a NIOH első része nekem most ment le nemrég, pedig megvan vagy 2 éve. Nagyon nem akart bemenni a setting miatt, nagyon nehéz szülés volt elindítani úgy igazán. Én nem minden játékot veszek meg, és tolok naptár szerint, meg megjelenési sorrend szerint. Ma én többet várnék el egy második részétől, de semmivel nem hoz többet, mint az első része. A NIOH2-től is többet vártam, és többet is kaptam, bár itt a többletnek én annyira nem örültem. Talán az sem volt szerencsés, hogy a két rész között csak pár hét volt nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest