Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Bazsi1987 #213069 üzenetére

Gratulálok!

De ne parázz, most úgy gondolod, hogy szolidaritásból nem játszol mert a baba az első. De elspoilerezem neked jó fejtségből, hogy vagy most játszol vagy 3-4 év múlva majd rájössz, hogy bárcsak most játszottál volna.. Amikor majd elkezd járni, beszélni, sőt nem alszik majd már délután. Na onnantól van az, hogy majd vakarhatod a fejed, hogy mikor játssz. És csak az este fog maradni. :D

Én emlékszem, amíg kisbaba volt, letettem délután aludni, és szó szerint sprinteltem (akkor még a ) PC elé Dotázni. :D Aztán egyszer csak (4 évesen talán) mondta, hogy ő már nem álmos. Mondom neki, ne csináld velem ezt! Pihenned kell! Akkor tudsz sokat játszani (meg apa is).. Nem ő nem álmos, nem akar délután aludni már...
    Most meg már... suliba menni érte, edzésre vinni, meccsre vinni. Lassan már szerintem fuvarozhatom csajozni is, pedig csak 6 éves. :D

Szóval amikor a kicsi alszik, játssz! ;)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés