Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
xkoti
senior tag
válasz
torik #195044 üzenetére
Szerintem benned van a hiba
Viccet félre téve érdekes egy problémád van szerintem teljesen játszható én aki egy normál gamer vagyok messziről kerülöm a souls játékokat a gow nem volt nagy kihívás persze nyugodtan leveheted a nehézséget(egyébként ezt sose értettem miért baj az ha valaki könnyű fokozaton játszik...Elhiszem hogy valakinek nagyobb az e pénisze ha hardon ki játszik valamit de konkrétan senkit nem érdekel Ahogy jó úgy játszd ki te is
)
De egyébként ha nem tetszik a combat rendszer vagy bármi mást amit én kicsit furcsálok mert nagyon jól el van találva, akkor lehet nem a te játékod lesz. Mindenesetre azért én még adnék neki egy esélyt a helyedben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Új Mario Party Superstars
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- PS5 PRO alig 1 hónapos eszköz garival és számlával
- Switch játékok/Tartozékok Normális áron
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Turbózd fel a gèped,most!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest