Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    Vége a pókembernek. Már csak pár random bűntény van hátra, egyébként maxon van.

    Szórakoztató volt végig. Jó volt vele játszani. Viszont szerintem ez maximum egy jó iparos munka. Semmi kiemelkedő nem volt benne. Se grafika, se játékmenet, se zene, se story terén. Jól van összerakva és ennyi.
    Akinek tetszettek a Batman Arkham játékok, annak ez is fog. Nem is nyújt többet/mást náluk.

    Azt azért sajnálom, hogy egyik boss fight se volt epic. Sőt igazából a legjobb jelenetet ellőtték a korábbi trailerekben (a helikopteres üldözést). Többet ki lehetett volna hozni a dologból.

    Legnehezebben játszottam. Tényleg könnyűnek számít a játék, de összességében nem volt idegesítően könnyű, kivéve a boss harcokat...A 2+2 'nagyágyús' harcot pl nem tudom, hogy gondolhatták komolyan. Szerintem az 5 éves keresztlányom is megcsapkodta volna őket elsőre, ha odaadom neki. Nem vagyok otthon a pókemberes képregényekben, de azért remélem ennél kicsit nehezebb dolga van pítörnek.

    Ah inkább nem is írom tovább, mert egyre negatívabban gondolok erre a dologra :D
    Az akciós 12 ezer ft-os árát megérte. A DLC-k viszont ezután kicsit sem érdekelnek.

    Jöhet a következő generációban egy új epizód Miles főszereplésével.

    Így az év játéka számomra a GoW lett. Az rdr2 pedig a második (csak azért nem első, mert előzmény játék volt és ezért bizonyos dolgok nem ütöttek akkorát.). Az FH4 pedig a harmadik. Remek év volt. Karácsonykor még becsusszan egy AC Ody és jöhet a 2019-es felhozatal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák