Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Kendek #174455 üzenetére
Szerintem azért lehet olcsóbban is játszani, ha nem mindig a premierkor akar az ember egyből megvenni valamit, a GoW is kicsit több mint fél éves játék, és most rengeteg helyen van fél árra leakciózva, a store-ban is vannak néha egész jó régebbi játékok is 5-6k környékén, szóval 20k-ból akár 2-4 játék is kijöhet (szerintem erre a generációra premier közelében csak a RDR2-t vettem meg, a Rockstar játékok általában jól tartják az árukat, így sokat nem nyertem volna vele, ha várok pár hónapot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Nintendo Switch használt+ bontatlan játékok,kiegészítők eladóak
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest