- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
válasz fodorpetii #144725 üzenetére
Olyannal igen hogy néha fehéren villant be a kép, de az azért volt nálam mert kicsit kilazult a hdmi kábel, vissza tudtam úgy dugni hogy közben elment a kép is, azóta jó.
Ma meg lagoltam cod ww2 közben, de sztem azt meg azért, mert ment a seed, és közben stremeltem a játékot youtube-ra, zavaró volt...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Új hozzászólás Aktív témák
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS5 30 éves kiadású borítások - 30th anniversary faceplates -ingyenes házhozszállítás
- LIMITÁLT XBOX KONTROLLER +GAME PASS+ GUMI
- Új állapotú PS5 Dualsense Edge kontroller eladó/garanciás 2026.12.10-ig/ingyen foxpost ,mpl
- Vezetékes Xbox 360/PC kontroller
- FAT lemezes PS5 csere slim digital-ra (utolsó szériás 6nm-es)