Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Idő előtt kiderült a Mafia: The Old Country megjelenési dátuma
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Assetto Corsa EVO
- Hamarosan újabb részleteket kapunk a Cronos: The New Dawnról
- Stellar Blade
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
válasz
ProEvoFan #131395 üzenetére
Sajnos a fifába jóval többen vannak akik költenek a játékra, néz meg stremereket aki nyítják a 100k 125k coinos packokat coinba vagy fifa pontért ami nem kevés pénz, 100000 db elfogyott 2 perc allat csak ps-en.... És óránként volt ilyen, szerinted az ea-t érdeklik ezek a kormány döntések? Tavaly csak a fifa ut mód 750 millio dollárt hozzot nekik, én fifazok egyszer vettem életembe fifa pontot azóta se vettem és nem is fogok, azért mondom aki akar vegyen aki nem az nem fog venni. Ez a fixfifa mozgalom minimális volt sajnos, én is láttom a játék híbáit , nem vagyok szerelmes az ea-be nem védem őket, csak ezek a politukosok nem látják mekkora piac ez már és elkéstek ezzel, csgo idején kellet volna lépni ez ellen 😣
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest