Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, ha triviális a kérdésem de egyrészt még viszonylag rövid ideje van PS-em másrészt pont ugyanilyen problémára nem találtam leírást. Nem mondom, hogy nincs, de így reggel kómásan KV közben nem találtam.
Szóval a probléma: adott két PS a családban, öcsémmel meg is osztottuk a játékait (nekem még nincs semmi révén Box (volt?) az elsődleges platform már közel 10 éve nálam. Sikeres is volt a történet, viszont tegnap csináltam egy HDD cserét a Slimemben. Felvettem öcsém profilját, el is akartam kezdeni a megosztásos sztorit rajta újra erre látom, hogy primary profilnak van beállítva. Mondom tök jó. Aham, csak annyi a gond, hogy az én profilomból nem enged elindítani semmit mondván h öcsém profilja jogosult csak hozzá. Deaktiváljam és aktiváljam újra öcsi profilját mert annak ellenére h primarynak mutatta a profil készítésekor mégsem az? Vagy máshol van a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest