Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
Van tippetek esetleg, hogy Androidos tévénél hogyan lehet elérni, hogy bekapcsoláskor ne valamelyik bemenet jelenjen meg, hanem a Home képernyő?
Köszönöm szépen!
-
z67
őstag
Nem tudjátok, van olyan lehetőség, hogy ne pendrivera, hanem hálózati eszközre allitsam meg a műsort?
-
z67
őstag
Aki használ esetleg Kodit a TV-n, annak üzemel a Yahoo Weather? Nekem a jó istennek nem megy, de a Xiaomi boxon kifogástalan.
Köszönöm szépen!
-
z67
őstag
válasz Szaszabond #18599 üzenetére
Be kell kapcsolni a mappa indexeleset szerintem.
-
z67
őstag
Várom az összevetést. Mondjuk az LG baromi dinamikus, konyhában, hallban van, ahol bulizni szoktunk, arra szuper, bár ott is kb. a fele kiosztásig erősödik a hangerő, attól feljebb csak dísznek vannak a fokozatok.
Ha mást tapasztalsz, akkor lehet kihívom a szervizt, már régóta tervezem, de ahogy mondtam a hálóban a film az elsődleges a Philipsnél, a YouTube ritkán kerül használatba.
-
z67
őstag
Android TV-hez tudtok UPC távirányító kódot?
-
z67
őstag
-
z67
őstag
Még annyi, hogy ugyanez a program Xiaomi Mi Boxon hibátlanul teszi a dolgát.
-
z67
őstag
Valakinek sikerült a hivatalos HBO Go android TV alkalmazást működésre bírni? Feltelepítem, minden kiváló, lehet keresgélni a filmek között, de amikor indítanám akkor leáll a program.
-
z67
őstag
Beidéznéd az ide vonatkozó rendeletet? Gondolom mindenkinek segítség lenne.
'Műszaki cikkek javítása esetében még mindig mindennapos probléma az alkatrészhiány, vagy az erre való hivatkozás, és extrém esetekben akár 90 napon túl is elhúzódik mosógép, vagy hűtőszekrény javítása. Ezekben az esetekben a vállalkozások egyáltalán nem veszik figyelembe a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) azon rendelkezését, miszerint a vállalkozásoknak figyelembe kell vennie az adott igény teljesítésével a fogyasztónak okozott érdeksérelmet.
Amennyiben nem sikerül 1-2 héten belül beszerezni egy alkatrészt, akkor a vállalkozásnak ki kellene cserélnie a terméket, ez azonban a legritkább esetben fordul elő.
A FEOSZ tapasztalatai szerint ameddig csak lehet, húzzák a vállalkozások az időt, hiszen sok esetben aránytalan többletköltséget okozna nekik a termék cseréje. Így azonban a fogyasztó akár hónapokig nem tudja használni a meghibásodott műszaki cikket, és nem jellemző a magyar háztartásokra, hogy több hűtőszekrény, mosógép álljon egy család rendelkezésére. A javítás idejére viszont a vállalkozások nem biztosítanak csereterméket, ilyen jogszabályi kötelezettségük nincs, tehát a fogyasztó kénytelen várni, érdekei egyértelműen sérülnek. A javítások kapcsán sok esetben felmerül az a hivatkozás a vállalkozások részéről, hogy három alkalommal javíthatják a meghibásodott terméket, és csak utána kötelezhetők a cserére. A vonatkozó jogszabályok ugyanakkor nem tartalmaznak ilyen lehetőséget/előírást a vállalkozások részére.'Törekedni kell - ennyi kb.
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Bocs, lehet már kérdeztem, de azóta sincs megoldásom. Valakinek sikerült már a Google Play filmeket eltüntetni? Vagyis hogy ne ordító filmreklámmal induljon a TV? Ha letiltom, akkor fekete képernyőn jelenik meg az alkalmazás neve.
-
z67
őstag
Sziasztok!
Kettő kérdésben szeretnék segítséget kérni, ha valaki tud nekem tippet adni.
Ez mi lehet vajon? Túl nagy bizalmam nincs az ilyesmiben, de gyárilag érkezett.
A másik, amiben segítséget kérek szépen, a Google Play Movies automatikusan induló bemutatót milyen módon lehet letiltani?
Elnézést ha volt már bármelyik!
Köszönöm szépen!
zoltán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest