Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ferenck #36850 üzenetére
Nálam - optikai kimeneten kívül - fejhallgatókimenetről szól a hifi és ha kikapcsolom a tv saját hangszóróit, eltűnik a hangerő lehetőség.
Nem is lehet változtatni a hangerőn, meg se jelenik.
Emiatt downgrade-eltem, ezt a hibát nem javították, jelentkezik teljesen legyalulva, visszaállítva 003.248-ra.Mindamellett sokkal reszponzívabb, az utána következő legutóbbi két frissítés után elég komolyan laggolt a felület még a google playbe belépve is. Most meg csak működik, én maradok ennél amíg lehet.
-
senior tag
válasz ferenck #35067 üzenetére
Kipróbáltam a Button Mapper-t ezzel Philips 3-in-1 távirányítóval, de sajnos amit én szeretnék hozzárendelni, a Gyorsmenü vagy a Gyakori beállítások egyikkel sem érhető el. Ezek nélkül számomra nem használható, mert a képstílust gyakran váltogatom. Van erre valamilyen megoldás?
Csak érdekességképp, vannak olyan gombok, külön funkcióval, amiket a mapper egynek érzékel, kiírja, hogy már fel van véve a listába.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
bnorci71
addikt
válasz ferenck #34954 üzenetére
köszi Ok kipróbálom
gyugyo79
lehet az enyém a hívásomkor már náluk volt ezért jött gyorsabban, lehet a Szerviz Kft.már korábban tudta csere lesz csak elfelejtettek szólni
nekem el vissza szállítás között 2hét telt el 2x cseréltek alaplapot harmadikra komplett.
De ez is baszakszik"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
mzso
veterán
válasz ferenck #34858 üzenetére
Korábban nem egy ilyet linkeltél (hogy vettél) valamelyik témában?
Amúgy ez kb az alap Philips távirány ami a PUS6162-höz is van. Talán egy sorral több gomb van a felső szekcióban, plusz egy Netflix gomb.
Nekem egy ilyen szimpatikusabb, minden gomb vagy más formájú, vagy pozíciójában van eltolva, hogy könnyen kitapintható legyen:
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Gondolom a PUS8506-os modellekhez is jó lehet.
Egyedül a dedikált Ambilight gombot hiányolom róla... esetleg egy ilyen is megfelelhet?
PHILIPS RC4154403/01"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Degeczi
nagyúr
Köszi, ez tök jó, szerintem én is lövök egyet.
Legutóbb pl. esti filmnézés elején bekapcsoltam a házimozi erősítőt, így a TV-t lenémítottam volna - de a gyári 806-os távvezérlőn a némítógomb közös lapra került a TV csatornákra átváltóval, és mondanom sem kell, h azt sikerült megnyomnom... szívesen elbeszélgetnék azzal az idiótával, aki ezt a tervet összehozta. -
Pancsermeste
őstag
válasz ferenck #34833 üzenetére
Hát, sajnos mostanában nem fogom tudni kipróbálni.
Ám esetleg azt tudnád megnézni, hogy a saphis 7805 távszabályzója viszi-e a TV-det, mert akkor valószínűleg ez is fogja.
Amúgy nem hinném, hogy be lehet szerezni, kb. 10 év óta halott projekt ez az Essence féle elgondolás, tuti nem gyártanak már ilyet.Degeczi: Hát ez valóban hasonló. Ez is full fémből van?
-= Pancsermeste® =-
-
mzso
veterán
válasz ferenck #34817 üzenetére
Amit RVR400 linkelt az nem jó? Még ha szállítással együtt 7000Ft is.
Vagy valami pofás univerzális távirányító, akár a Philips-től is.Amúgy nekem kicsit vicces a probléma, mert a régi Philips távirányító volt a legkényelmesebb amit valaha használtam még ha agyonstilizált is volt:
Bírnám ha még a mostani tévékkel is működne.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz ferenck #34817 üzenetére
Igen, szerintem is katasztrofálisan kínai (átgondolatlan, nem praktikus, csak a külső megjelenést szem előtt tartó) a design-ja
Egy jó távvezérlőn szépen elkülönülnek egymástól a gombok, h már tapintással tudjad, melyikre van szükséged, míg ezen semmi hely nincs köztük, az iránygomb is nagyon hülye (és könnyen félrenyomható) ilyen négyzetesen, és hiába van beépített világítás, ha az nem emelésre, hanem gombnyomásra aktiválódik, akkor is csak nagyon-nagyon rövid időre.
-
zsozsa74
őstag
válasz ferenck #34813 üzenetére
Jól emlékszem, azért kellene másik távkapcs, mert a 806-os távirányítóján fogást kell váltanod a hangerő szabályzó és az iránygombok nyomkodása során? Hát én most direkt csekkoltam ezt. Nekem aztán nagyon kisméretű kezem van, de még én is találtam rajta olyan pozíciót, hogy kényelmesen fogásváltás nélkül tudom kezelni ezeket. De persze javíts ki, ha nem ez volt az alap gondod vele, lehet, hogy tévedek. Ha viszont így van és én tudom kezelni, akkor kb. mindenki tudja, tán csak a ténylegesen törpék nem...
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
bnorci71
addikt
válasz ferenck #34809 üzenetére
amit odaát linkeltem az kisebb szinte minden funkció elérhető, ilyen kevés gombost kerestem itt de nem találtam smart tv-hez valót
marad az univerzális amit ajánlottak Usb vevővel abból meg végtelen a kínálat
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA® driverek topikja
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest