Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz Pistakiss #38752 üzenetére
Ha keresem azért látom két és fél méterről is, de nem zavaró. Mennyire szorosan illeszkedik az üveg a panelre? Mozoghat idővel?
szerk: annyira azért nem vagyok biztos benne, hogy ez piszok lenne. Lehet csak illúzió, de olyan, mintha az LCD panel mögött lenne, mert mélyebben van, mint a pixelek. Mutatom mire gondolok:
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Pistakiss #38699 üzenetére
1. Szerintem ez nem pixelhiba, ez a képen is tisztán látszik. Valami szennyeződés van ott.
2. Online vásárlás esetén van 14 napos elállás indoklás nélkül. Én mindig mindent így veszek, és akkor nem kell senkivel sem vitatkozni.@Busaboy: Hát ha másfél méterről nem látszik, akkor tök mindegy. Én anno amikor vettem a mostani tévémet lefuttattam rajta - egy laptopot rákötve - a pixelhiba tesztet, és közelről végignéztem többször is, de kb. csak annyit értem el, hogy majdnem "kiégett" a szemem. Rájöttem, hogy a tévé kvára nem monitor, a kutya sem fog észrevenni egy halott pixelt 3 méterről. Azóta egyáltalán nem nézem meg az új tévéket pixelhiba szempontból - felesleges. Monitor már más téma, mert azt sokkal közelebbről nézem, ott észreveszem és zavar is a hibás pixel.
The Amiga, Born a Champion
-
-
karmaresz
senior tag
válasz Pistakiss #36868 üzenetére
Remélem, úgy lesz!
Nemrég meg is érkezett -persze semmi értesítés, sőt kora reggel a rendszerben sem láttam a csomagot shame on you DPD -, de mivel gondolom egy fűtetlen raktárban töltötte az estét, most hagyom akklimatizálódni. Így csak délután tudom üzembe helyezni.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Hebehebe
tag
válasz Pistakiss #36857 üzenetére
Embereket fotózz pls a bőrszín (pirosas színnel vannak gondok)
Én ezt vittem megnézni és itt az első 2 percben sok sok ember van
The.Lord.of.the.Rings.The.Rings.of.Power.S01E04.2160p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265.HUN.ENG-PTHDÉs csak az oleden volt normális bőrszíne az embereknek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CNC topik
- Hobby rádiós topik
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest