Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
hedgehog
senior tag
válasz SANKADI #14404 üzenetére
A leírása szerint a digitális tévécsatornáknál az Options gomb (iránygombok alatt jobb alul) megnyomásával ki tudod választani a Beszédnyelv, vagy Hang nyelve menüpontokkal a hangsávot. Próbáld ki, hátha a médialejátszónál is működik ez.
Az én androidos tévémnél a tévén megjelenő felületen is van egy füllel jelzett ikon, ahol lehet váltogatni a hangsávokat.-- aka p3d3str1an
-
válasz SANKADI #14175 üzenetére
Nálam vannak az adatok, én vagyok maga az adat!
Viccet félretéve, te tévéd S-IPS panellal van felvértezve. FHD, 100Hz valósan szoftveresen pedig 700Hz.
Sigma HiDTV Pro-Fusion SoC - MIPS24KE@1000 + 700 MHz (1700 MHz) Processzor van benne ami 2013-as fejlesztés , QFU1.2E LA platformú.A háttér megvilágítása Edge LED plusz Micro diming a sideja pedig L-es. Pixel Precise HD és 1:500,000 a kontrasztja , a natív kontraszt X000:1. A panel 3D-je passzív a csomaghoz 4 szemüveg kell hogy járjon, ha nem az gond!
vlaszti
Sima tv-nézésre tökéletes.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
access_denied
senior tag
válasz SANKADI #13999 üzenetére
Szia!
A tv smart képességeit szerintem ne feszegesd, jellemzően katasztrofális mind.
3D. Ha egy 3D filmet megvásárolsz a bevásárlóközpontból, akkor vagy 3D BD (ritkább), vagy side by side (egymás mellett), vagy top and bottom (egymás alatt két kép) formátumban teszed.
Ezt a média lejátszód (ha 3D támogatású) vagy a tévéd le tudja jó esetben játszani. Ha tehát látod egymás alatt kb. ugyanazt a képet, akkor a tévéden átváltasz felső/alsó vagy felső alsó fordított nézetre, összehozza a két képet és veheted fel a szemüveget.
A 3D jó, az Avatar 3D-ben nagyon jó. Ne add fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Hobby elektronika
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés