Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok,
Vettünk egy 43pus7805/12 - t.
Van valami javasolt beállítás a minél jobb képminőség érdekében? -
ZoltayA
aktív tag
válasz dino_m #27697 üzenetére
Maximálisan igazad van. Amiket írnak a Philips tulajok erről a trágya bagázsról....az vérlázító. És a furcsa, h egy ilyen nagy múltú cég, egy sufni szervízzel köt szerződést. Ezzel az egy üzlettel. Az egész ország vackát idehordják. Rémisztő. És igen...mi közöm van ahhoz, h sok a szar TV és kevés a műszerész? Vegyenek fel embert, nyissanak egy új helyet. Valamikor ez vmilyen Guszti bácsi szervíze volt? Na kb. olyan is maradt. Szégyellheti magát az anyacég, h egy ilyen " partner" vállalkozás fémjelzi a nevét. ( Google vélemények. Jó kis olvasmány).
[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
válasz Alien! #27684 üzenetére
Szerintem itt vagy tévedésben te is és a szerviz is. Ugyanis nem kell, hogy az ügyfelet érdekelje, hogy mennyire vannak leterhelve, nem kell nekem tudni, hogy hogy megy náluk a belső ügyintézés. Főleg úgy hogy kizárólagos garanciaszervizként működnek. Vagyis nem vihetem a TV-met más szervízbe garanciálisan. Van egy fogyasztóvédelmi törvény, azt kell az ügyfél felé betartaniuk. Ha nem győzik, vegyenek fel még embert vagy a márka szervizként való működésüket szüntessék meg, majd megpályázza valaki más.
Sajnos még mindig ott tartunk, hogy mindig az ügyfélnek/fogyasztónak kellene belátónak lennie. Holott a fogyasztó pénzéből élnek és nem a fogyasztó élősködik a szolgáltatókon. Ha rendes versenyhelyzet lenne ezek a dolgok fel se merülnének, mert az ilyen helyek elég hamar kiesnének a forgalmi láncból.Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok
vettem egy 65 PUS 7354-et. Eddig működik. Talán egy minimális be világítás van. Na de eddig is Philipsem volt de ott nem volt ennyi beállítás. Kérdésem aki jobban vágja,milyen beállítást érdemes eszközölni? Valamit érdemes kikapcsolni? Pl HDR?
-
rainman72
nagyúr
válasz Kopaszhancur #27687 üzenetére
2tb WD Elements müködik
Dughatok[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Astor22
tag
válasz Alien! #27684 üzenetére
Figyelj, nem vártam el hogy egyből kezdjenek a javításhoz, egy szóval sem mondtam, de elvileg kötelesek lennének tájékoztatni normálisan, nem le rázni. Egyébként szerintem elég csúnya dolog az hogy egy kuncsaftnak a számát le tiltják, elvileg mi utánunk kapják a pénzüket.... És bőven túl léptünk már az 1 hónapot, mert kB 1,5 hét volt mire elvitték.
-
Kopaszhancur
csendes újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a philips 55pus7304 tv-mre mekkora külső merevlemezt dughatok? -
bok92
addikt
Én meg lemondtam végül az 55pus8505 rendelést. Csaknem két hónapnyi szenvedés után, miután megkaptam egy pixelhibas készüléket az edigitaltol, és mostanáig nem tudtak egy új készüléket hozni helyette. Vissza fogják adni a pénzt, és egy hosszú időre elengedem ezt a céget meg ezt a márkát is.
Nagyon remelem, hogy közületek senki sem fog így járni. -
Alien!
senior tag
válasz Astor22 #27681 üzenetére
eleve van email is, amire kötelező reagálniuk, illetve 30 nap az intézkedésre/javításra. Te most tartasz a 3. hétnél és már van igéret csereutalványra, ami pár napon belül érkezik emailen. Ezzel bemész az eladóhoz és jóváírják vagy levásárolhatod. Amit láttam, hogy rogyysáig vannak melóval, nem az első héten fognak nekiállni a tévédnek sajnos.
-
NoMagix
addikt
válasz Astor22 #27681 üzenetére
aztaa
Sajnálom, ez elég genyóság!#27679Digitalis
#27680anrab
köszi!
Akkor ezt illetve a következőket nyugodtan kihagyhatom!
A büdös életbe nem fogok frissíteni ezen az biztos, de netet sem fog látni ez a tv!
Most (kopp-kopp) jól működik a kényszer frissítés óta![ Szerkesztve ]
-
Astor22
tag
Sziasztok, mint ahogy korábban írtam elromlott a tv-m Philips 55pus7304, azóta már 3 hete szervizben van, és kiderült hogy nem tudják javítani. A hölgy valami utalványt mondott hogy azt intézik, nem volt még ilyenben részem szóval fogalmam sincs mire gondoljak, mert a Telekom tól van a készülék. Egyébként annyit még mondanék hogy senkinek nem kívánom ezt a helyzetet, 3 hét alatt 3x érdeklődtem, de a végére le tiltották a számom nem tudom őket hívni, szóval elég tirpák szerviz.
-
anrab
addikt
válasz NoMagix #27678 üzenetére
Changelog TPM191E_101.001.208.001 - Dátum: 2021/01/25
Most a Dolby Atmos-t helyesen azonosítják, ha USB-ről lejátszják.
Javítás a mélynyomó előzetes kimeneteléhez.
PlayFi és AmbiAir fejlesztések.
A felhasználói felület és a fordítások javításai.
Javítás a PVR HDD formázási problémákhoz.
A WiFi kapcsolat stabilitásának javítása.
Stabilitási fejlesztések.
Általános fejlesztések.Igazán küldhették volna az új Android tv kezdőlappal.
[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
válasz NoMagix #27678 üzenetére
Egyelőre csak ezt találtam róla
OLED 804 Changelog:
– keep known errors
– last known update used and version number updated[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
anrab
addikt
[link]
Új firmware a 2019 és 2020-as Android tv-hez -
dino_m
senior tag
válasz rainman72 #27671 üzenetére
Óóó! Én már rengetegszer. Mindig megjött eddig... minden. Talán egyedül a garanciáztatás miatt rizikós, de éppen ezért drágább dolgokat nem érdemes rendelni, meg nem is igen olcsóbb. De például egy csomó, úgymond apróságot, amit itthon sok ezerért árulnak és Kínából hozattak, azt én is meg tudom magamnak rendelni, sokszor pár száz forintokért. Viszont a többnyire ingyen szállítás fejében várhatok rá egy-két hónapot. Szóval ha valami hamar-hamar kell akkor nem Kínából rendelem.
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
törölt tag
Sziasztok! Használtan vettem egy 32phs4503 tv-t (már van itthon egy ugyan ilyen) , egy problémám van vele hogy valami miatt a fhd-s változat 32phs5505 szoftvere van rajta. Próbáltam usb-n frissíteni a szoftvert az eredeti legújabb verzióra de ugyanúgy marad rajta a fhd-s szoft. A frissítés rendben végigmegy pedig. Tudna valaki segíteni?
-
ozakila
tag
válasz banderas362 #27672 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom mi lehet a gond. Nálam 3 beállítás van:Stereo,Többcsatornás,Többcsatornás átkötés. A többcsatornáson jó,a többcsatornás átkötésen csak recseg az erősítő.
-
sly54
tag
válasz Pancsermeste #27653 üzenetére
Igen,a menűben
-
ozakila
tag
válasz banderas362 #27650 üzenetére
Szia! Nálam is ugyanez volt,a legutóbbi frissítéssel rontottak el valamit,visszaraktam az előzőt,és jó lett. Mondjuk az Én Tv-m Saphi-s.
-
NoMagix
addikt
Hogyan működik az optikai kábeles kapcsolat sounbar-nál?
Olyankor kikapcsolja a tv saját hangszóróit vagy mennek egyszerre?
Hangerőt a tv távjával nem lehet állítani, ha jól gondolom?!? kivéve amelyiknél ez fel van tüntetve lásd (LG SJ2)
Láttam egy XIAOMI-t ami nagyon tetszik, csak azon nincs HDMI.[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
Hali!
7805-Saphi: Ambi fényerőt lehet valahogy állítani?-= Pancsermeste® =-
-
dino_m
senior tag
válasz banderas362 #27650 üzenetére
Neked is fel kellene hívnod a Philips ügyfélszolgálatot. Ha többen jeleznek hasonló hibát az közelebb hozná egy esetleges javítás lehetőségét.
-
blakey
titán
válasz rainman72 #27647 üzenetére
Oké, nálam csak és kizárólag az működik amit írtam, sz@r a TV-m. Ha nem hiszed, hogy így van akkor keress rá a topikban vagy esetleg a világhálón, rengetegen írják ezt a problémát. Ha jelenleg megoldotta a Philips akkor dicséretes, de most sem látom, hogy pl. M4 Sport-on ott a felirat és ha az Options gombot nyomom akkor csak be- illetve kikapcsolás van, ideiglenes megoldás, ha felveszem majd lejátszóm és utána nyomom az Options-t akkor ott az Automatikus lehetőség is ami jó, de itt a kikapcsolás is végleges megoldásnak számít. Furcsa megoldás, de ez működik.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
AssAssynn
őstag
14 nap elvben vonatkozik mindenkire
Helyhiány miatt adja el. Inkább csak attól félek, hogy tapasztalatlan vagyok abban, hogy kiszúrjam az esetleges hibát.
De főleg az ár miatt érdeklődtem, a többit azt valószínűleg nem tudom megtanulni fórumon keresztül."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
blakey
titán
válasz rainman72 #27645 üzenetére
Semmi magas ló, ez a megoldás, Saphi OS ezen része el van b@szva.Legújabb frissítést nem néztem, nem tudom, 1-2 korábbi verziónál még ez volt és nem végleges a kikapcsolás ha az általad említett módszert alkalmazom a Saphi OS-en.
Relax "esőember"[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
rainman72
nagyúr
válasz blakey #27643 üzenetére
Én nem tudom miért kell mindig ilyen magas lóról beszélni mindekivel mintha
te ....azt a bizonyos spanyol viaszt
Akkor nem irod le, nem lesz világvége.
De sokkal 1szerübb és ugyanúgy müködik amit írtam és nem ideiglenes
A viszonnemlátás.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
blakey
titán
válasz rainman72 #27642 üzenetére
Saphi OS-nél csak ideiglenesen. Nem véletlenül írtam azt amit. Csak akkor lehet normálisan kikapcsolni ha felveszel egy feliratos adást és lejátszód, akkor elöjőn a normális Felirat kikapcsolás vagy automatikusra állítás menüpont, csak így. Többször nem írom le itt a topikba, hogy mi a biztos beállítás a felirat kikapcsolására Saphi OS kábeltévé esetén.
-
blakey
titán
válasz minilego #27638 üzenetére
Mit nem értesz? A megoldást írtam. Igen, ideiglenesen kikapcsolod a feliratot a Saphis rendszerű TV-n azzal a megoldással, átlépsz egy másik csatornára majd vissza akkor megint ott a felirat, ha állandóra akarod akkor az a megoldás amit írtam.
-
AssAssynn
őstag
Netes rendelésnél otthon kipróbálod, 14 napon belül legfeljebb visszaküldöd. Itt félek, mi van, ha valamit nem veszek észre, csak otthon, utána már buktam. Persze ez a legrosszabb eset, nem tudom mire érdemes figyelni. Meg főleg, hogy mennyit érhet így.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
blakey
titán
válasz minilego #27620 üzenetére
Felveszel egy 1 perces anyagot olyan forrásból ahol ott a felirat. Lejátszod az anyagot és az Option billentyűre előjön bal oldalon egy menü, a feliratoknál válaszd az automatikust és utána rendben lesz.
-
minilego
senior tag
Radugtam a tvre(50pus7805) az xboxot, kiirja hogy atall 4k-ra,de néha villog a kepe, barmelyik hdmi - be dugom el-eltunik a kép... Ez kabel probléma lehet, mert a jatekok inditasa utan nincs ilyen probléma, csak az xbox fomenujeben...
-
AssAssynn
őstag
Szerintetek egy 55PUS7805 mennyit érhet használtan (3 hónapos)? Ugye 150 körül szokott akcióban lenni. Érdemes egyáltalán idegentől, használtan venni?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
ZoltayA
aktív tag
Philips 55 PFS 7109 ( 2014) 5 éve vettem. Van ebből egy 47" - os modellem is.
-
minilego
senior tag
válasz ZoltayA #27626 üzenetére
Jah... Nem arra mentem, csak hogy alul latszodjon a felirat. En nagyon meg vagyok elegedve... Hidd el egy csomót olvastam én is mit vegyek. Szerintem, az ilyen a kepe, olyan a HDR meg rengeteg dolog amit leirnak, ahhoz szerintem nagyon bele kell ebbe maszni. Csaladkent, casuel userkent jól jarsz a mai tevekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz minilego #27620 üzenetére
Engem már az zavarna hogy magyar focit nézek...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Digitalis
senior tag
válasz Alien! #27622 üzenetére
Ezek szerint, tényleg nincs semmi új a nap alatt
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
válasz Alien! #27619 üzenetére
Ez van nálam is, csak a Dolby Vision_DualLayer-nél. SingleLayer_DV-t viszi alapból is, teljesen korrekten. Viszont ha DualLayer DV videókat indítok, azok zöldes lilálásak. (ilyen-olyan profiloktól, Mel/Fel, most tekintsünk el) Viszont ha kicsit belejátszok egy Single_Layer DV-be, majd visszaváltok az eddig hibás DL_DV-re, akkor voilá, már minden a helyére kerül. Idáig azt hittem, hogy a belső lejátszó csak a SL_DV-ket viszi. Ezzel a "trükkel" többnyire mennek a DL_DV-k is. Tuti SW-hiba!
-
minilego
senior tag
Ezt a feliaratozas funkciot hol lehetne kikapcsolni? Par csatorna igy megy. 50pus7805 tvrol van szó... Elore is köszönöm
-
Alien!
senior tag
válasz dino_m #27617 üzenetére
mint írtam már láttam a tévédet a szervízben, ezen is demóztam az ismert "Netflix trükköt", ami az én tévémen (és mint kiderült másén is) jelen van:
érdemes megnézni a HDR kezelését egy külső lejátszón Netflix app előtt és után.
(az eleje olyan pocsék mint amit a tévé alapból megjelenít, a vége meg olyan ahogy meg kéne jelennie, a beállítások természetesen ugyanazok).
-
Digitalis
senior tag
válasz dino_m #27616 üzenetére
Gyatra kamera felvétel ellenére azért kivehető, hogy nincs inverz színtónusa, nem égnek be a részletek, nem sávosodik stb. mint amit sokan írnak és demonstrálnak, mert ez sajnos tény, hogy sokaknál előjön és létező problema. (és ennek valami oka van)
[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
válasz Alien! #27612 üzenetére
Az hogy nagy számban, az eléggé képlékeny dolog. Nem tudni hány darabot adtak el ezekből a készülékekből és abból hányan vannak akik panaszkodnak, különböző fórumokon. Nem tudni, hogy hányan garanciáztatták összesen, azokat is beleértve, akik nem mentek egyik fórumra se. És nem tudni azt se, hogy hányan elégedettek vagy csak nem foglalkoznak vele. Ezt úgy mondom, hogy én is visszatérítést kértem egy 7304-nél.
E miatt.Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
dino_m
senior tag
válasz ZoltayA #27606 üzenetére
Lehet, hogy ez a film nem a legjobb példa, mert eredetileg nem HDR-rel lett felvéve. A régebbi filmek, amik most kijönnek BD HDR-rel, hagynak még némi kívánni valót HDR téren. Mivel film, így speciális szűrőket is használtak, főleg a trükkök miatt. A mobil kép se valami jó minőségű. Nem kellene stúdióminőségű bőrszínt várni.
-
Bogyi007
veterán
válasz Alien! #27612 üzenetére
Szerintem azért is van ennyi kritika, mert az emberek panaszkodni szeretnek, ez belénk van kódolva. Míg azok akik nem tapasztalnak hibát többségében nem adnak visszajelzéseket...
Olyan ez valahol mint pl egy kis faluban a fogorvosod hírneve. Az nem pletykaalap ha 9 esetben jól dolgozik, de ha egy páciens esetében hibát csinál (pl extra fájdalmat okoz, beletöri a gyökeret stb.) annak híre megy és máris nem a 90%-os sikerességéről fogják megítélni, mert azt természetesnek veszik, arról nem is beszélnek a faluban, hanem arról az 1 esetről...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Digitalis
senior tag
válasz Digitalis #27613 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
válasz rainman72 #27611 üzenetére
Nem tudok jobbat, mert a Redmi Note 4 telóm kamera limites, és a TV képe nem hajcsaki.
#27606 ZoltayA
Az is tény, hogy ebben a szakaszban (2012 film) minden robban mindennel, közben azt nézik, ezért is is iylen a bőrszín.[ Szerkesztve ]
-
Alien!
senior tag
válasz rainman72 #27611 üzenetére
Teljesen egyszerű, azért van ennyi negatív kritika mert valószínüleg nagy számban vannak hibás darabok a piacon sajnos. A probléma már elég régóta ismert, ráadásul egy olyan tipusnál (is) ami már ki is futott (7304):
Ennyi idő alatt sem érdemleges javítás, sem bármiféle állásfoglalás nem jött a gyártól. Illetve mivel az android 9 miatt az idei modellek is ugyanazzal a szoftverrel futnak, így a nagyszámú visszajelzések szerint ezeket is érinti, de itt sem jön elő mindenkinél.
-
Digitalis
senior tag
válasz ZoltayA #27606 üzenetére
Valóban gyengébbnek látszik az mkv , mint más m2ts,ts vagy akár az mp4 kiterjesztésű hdr videók. Igazából nincs sok 2160p hdr mkv-m, úgy kellett vadászni erre is.
-
RAiN91
őstag
Laptopról, wifin szeretnék egy mkv fájlt ráküldeni a 7805-re, de nem akarja. Egyszer azt írja, hogy nem támogatott formátum, máskor meg csak fekete kép és köröz a tv.
7505-re ugyan erről a laptopról probléma nélkül átviszi. Találkozott valaki ilyen hibával? Restart, áramtalanítás is megvolt. Körülbelül 1 órája szeretném megnézni a filmet, azóta nem jön össze[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
válasz Alien! #27603 üzenetére
-
Alien!
senior tag
válasz dino_m #27571 üzenetére
a képeim nem adják vissza rendesen a különbségeket, a színhelyességet meg pláne, mivel különböző megvilágítású helyiségekben készültek, LG-nél nincs ambi, stb. Ezért jelen esetben kár a zakó színén rugózni...De remélem az azért feltűnik, hogya pus7304-nek milyen ocsmány színtónusa van, mennyire beégnek a részletek, és a másik kettőhöz képest mennyivel fakóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest