Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Így van, a 21 darab 180 amit dobott elmond szinte mindent. Egy végtelenül kiélezett csatát láthattunk, aminek a végén Gary örülhetett, és látszott rajta, hogy nagyon örült is, mert a negyedik és a hatodik szettet Chizzy úgy nyerte meg, hogy Anderson max. pislogni tudott, de még azt se nagyon.
Én nagyon bírom Andersont, Wright mellett ő még a nagy kedvencem, én bírnám ha ő nyerné az idei VB-t, bár Wright sikerének még jobban örülnék. Ha nem Gerwen nyeri, én már boldog vagyok (és most elnézést a Gerwen fanoktól, ez nem a teljesítményének szól, hanem mint sportember, nekem nem jön be).
Aminek még drukkolok a mostani világbajnokságon, hogy a végén Taylor ne jelentse be, hogy visszavonul!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Avi Loeb Csillagok között Földönkívüli civilizációk és az emberiség jövője az univerzumban
- Keresek Wantuch Ferenc és Sándor Valéria: Repülésmeteorológia könyvet
- Intelligens akkumulátor DJI Air 3 és Air 3s drónhoz, új, garanciával
- Dji N3 Goggles, új, 2 év garanciával eladó/ Neo, Avata2 típusokhoz
- Veterán Autó és Motor magazin 21 lapszáma egyben eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest