Hirdetés
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz anubys1984 #10 üzenetére
Meg ha mondjuk csak azért nem jön be mert nem jól öregedett, attól még lehet a 3 vagy az 5 működne, de kipróbálni a szériát lehet ez is megteszi, főleg ennyiért.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
anubys1984
aktív tag
Köszönöm, végül a Persona 4 Golden-re esett a választásom, egyszerűen azon oknál fogva, hogy most éppen akciós, és ez a legolcsóbb a három közül. Még ha nem is jön be végül, az a cirka 5k forint belefér veszteség gyanánt.
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
Kvelstadt
veterán
válasz anubys1984 #6 üzenetére
Ha most el akarod kezdeni akkor egyetértek Vitaroval.
Viszont figyelembe véve azt hogy a P3P után kiadzák tök felújítva ezt a P3 Reload-ot, én számítok egy P4 Golden Royal Relod valamire.
Vagyis a korábbi hsz-emre tekintve ez biztos hülyén hangzik, de a p4 esetében pont azt várom hogy megcsinálják azt ami a P5nél baromira nem tetszett."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
vitaro
senior tag
A felsoroltak közül a P4G technikailag visszmaradottabb a másik kettőnél, ennek ellenére (vagy épp ezért) ezt javasolnám elsőnek. Ennek a legkönnyedebb a hangvétele, ráadásul ez a legolcsóbb is steam-en.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Urzu_7
aktív tag
P3 -> P4 -> P5
Ez így időrendileg megy. Vannak visszautalások korábbi részekre. Például P4-ben meglátgatjuk a P3-as sulit, P5-ben elvétve P4-es referenciák amik nagyban megdobják a hangulatot.
Én személy szerint inkább a P3 FES-t javasolnám mert abban benne van a végjáték (bár valószínűleg jönni fog reloadba is dlc-ként vagy másik kiadásban). De mondjuk youtube-on is meglesheted.
giran~
-
anubys1984
aktív tag
Sziasztok!
Eddig egyetlen Persona-játékhoz sem volt szerencsém.
Melyikkel ajánlott kezdeni a szériát, és miért. A jelöltek:
Persona 3: Reload
Persona 4 Golden
Persona 5 Royal
A platform még nem fix, vagy Steam vagy Switch (bár ez utóbbira a 3: Reload nincs).
Köszönöm előre is.Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
Youri
veterán
se „The Answer” epilógus, se női főszereplő.
Gondolom majd jön 2 év múlva egy új kiadásban az is, ahogy lenni szokottRTX ON
-
Tigerclaw
nagyúr
Úgy látom Xbox Game Pass-on elérhető mától, de nem tudom hogy csak Ultimate-en vagy másik fajtán is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Kvelstadt
veterán
Kicsit gusztustalannak tartom ezt. Anno megvettem a persona 5öt ps-re mert bár sosem játszottam korábban personával, de az nagyon megtetszett. Aztán kijött a P4Royal, amiben az zavart hogy meg kellett volna vennem az egéez játékot hogy hozzáférjek a dlc tartalomhoz ami köszi de kösz nem.
Aztán mikor bejelentették a p3p meg a p4goldent, akkor mondtam hogy nemnem, majd az újra kiadás újra kiadását."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
K0vasz
aktív tag
Ha nem öltem volna bele 2 hónapot tavaly a P3P-be, akkor biztos inkább ezt venném meg, de így most egyáltalán nem érzek rá késztetést, hogy újra nekifussak ennek a verziónak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest