-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Lenne egy eladó Samsung Galaxy A40 DS 64GB kék, Telekom garanciával, dobozában, minden papírral, 2019.05.03-án vásárolt, tokban tartott.
43000 forint.Érd. privátban.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Galaxy S8 fekete, Telekomos eladó.
Irányár 70 000 forint ami alkuképes, sajnos egyszer leesett, és a Gorilla Glass megrepedt, ezért ennyi.[kép]
Átvétel személyesen - hogy a leendő vevő lássa élőben is a hibát - és csak készpénz.
Gyári Samsung tok, dobozában, headset nélkül.Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Eladó egy Asus RT AC55U router. Dobozos, keveset használt. 10 000 forint.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
LG Magic Remote.ot keresek 2014-es TVhez.
Típusa LG AN-MR500, ha valakinek lenne, dobjon egy privit.Köszi!
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Van egy Samsung level box minim, csak kibontva volt. 8000 forint.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Van egy garanciális HP 1050A multim, gari levéllel, nem üres gyári patronnal, ajándék kábellel 7000 forintért.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Ilyen HAMA távirányítója van valakinek kölcsönbe, kb 15 percre?
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Független, szürke, 13 hónapig még számlás garanciás Wave Y keresi gazdáját.
Irány ár: 22 000 ft.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Egy T-mobile-os Huawei E173 3G modem érdekelne valakit? 2500 forint lenne. Mobilnetem megszűntettem, ez megmaradt.
Soirée...
-
Loretto
veterán
-
Loretto
veterán
Blackberry 9800 érdekelne valakit? Sajna nem aktív a BES/BIS, ennek fényében tessék ajánlani. Dobozos, tartozékok vannak, szerdán vettem át.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
Valakinek akad működő wireless billentyűzete?
Soirée...
-
Loretto
veterán
Van ötletetek, ha fekete Wave 2-t vennék, hol érdemes körbenézni?
Vagy inkább valami pesti shopból?Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Acer V243 24" tft monitor eladó, több mint két év garanciával, full hd, dvi és dsub, dobozában, papaírjaival. Megnézhető kipróbálható.
35000 ft.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Lehet eladósorba kerül idén márciusban vett Acer V243HL full hd tft monitorom.
Gyári dobozos több mint 2 év garanciás, keveset használt.
Mennyit érhet?Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Egyben elvihető dolgok:
Intel 531 cpu + Zalman 7000BCu + 775 lefogató
2*512/667 ddr2 Samsung ram
2*1024/800 ddr2 Kingmax Ram - papíros garancia
Tagan Easycon 480W moduláris táp doboz+kábel
LG CD-RW - DVD ROM
egy vmi kis problémás HP F2180 multi (valamikor ferdén húzza be alapot) egy halott Asus P5ND2 SLI lap.
Codegen házam benne oldalt egy 12-es coolink venti ill egy pata mobil rack ebben egy 4.3as HDD, és hátul 1 venti
Asus 7100GS 64MB vga
Hitachi 160G Sata HDD
Én olyan 20 000 körül árat gondoltam érte.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Eladó a következő motyó egyben:
2*512/667 Samsung és 2*1024/800 Kingmax Ram ezekre gari is van
Tagan Easycon 480W moduláris táp - dobozában, minden kábellel
LG CD-RW DVD-ROM
HP F2180 multi, néha rosszul húzza be a lapot , egy halott Asus P5ND2 SLI lap.
Codegen ház, 12-es coolink venti ford. szabályzóval
20 000 HUF.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Ez az egész ér 30 000 forintot?
2*512/667 Samsung és 2*1024/800 Kingmax Ram
Tagan Easycon 480W moduláris táp
Hitachi 160-as sata hdd + Pioneer IDE DVD-RW
egy vmi kis problémás HP F2180 multi egy halott Asus P5ND2 SLI lap.
Ha jól emlékszem a Kingmaxokra és a vinyóra van papíros gari még, ha jól emlékszem, de csak maga az elképzelt ár érdekelne, amit "kigondoltam".
Köszi...
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek telefoncsszervíz kellene Pécsen. Hova érdemes fordulnia?
LG teló, kb. 5 másodpercg működik, majd lefagy, még a pin ablakig sem jut el.Köszi a segítséget!
Soirée...
-
Loretto
veterán
NEC 19" crt 5000 forint. Vigyétek.
Soirée...
-
Loretto
veterán
NEC Multisync 95F 19" crt + egy usb infraport egyben eladó, 6000 forint.
Soirée...
-
Loretto
veterán
NEC 19" crt monitor eladó 6000 ft.
Soirée...
-
Loretto
veterán
NEC 19" crt monitor eladó, 7000 forint.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Olcsó 19-es crt-t tessék venni.
Soirée...
-
Loretto
veterán
válasz Silencer83 #25959 üzenetére
Jelenleg sem, időm sem... Egyszer összecsattanhatnánk, tök rég nem találkoztunk, megiszunk egy bambit.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
NEC Multisync 19" crt monitor olcsón eladó. Kipróbálható megnézhető, árban megegyezünk.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Az adatlapomon levő gép mennyit érhet a bolhán egér nélkül? Sacc/kb?
Soirée...
-
Loretto
veterán
válasz s7evcsenko #24433 üzenetére
Neked jó. De igazából már nem erőltetem ezt a dolgot, anno (talán) évekkel ezelőtt megpróbáltam, nem volt rá igény, elfogadom.
Soirée...
-
Loretto
veterán
válasz CPT.Pirk #24421 üzenetére
"Amióta átállt a topic, azóta elsorvadt a Pécs topic, kvázi be is lehetne azt záratni."
Abszolút nem preferáltam ezt a beszélgetős megoldást, de mivel nem én döntöttem a kérdésben így ez van. Számomra sokkal jobb (lenne), ha elkülönülne az off, és az adás-vétel, és hát meddig tartana ettől függetlenül, külön váltani dolgot... Semeddig.Soirée...
-
Loretto
veterán
Működőképes dvd írót keresek 2000-2500 forintért, lehetőleg fehéret, próbagarival. Jöhetnek az ajánlatok.
Soirée...
-
Loretto
veterán
válasz TrollBalint #23466 üzenetére
Üdv!
Még nem tudom mi lesz velem, mindig előző napokban dől el... Annyi tuti, hogy idén már csak 1 napot melózok és január 6-án kezdek. Msnen beszélünk majd.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Feedoo kért meg, hogy tegyek fel neki két eldó monitort.
Az egyik: Samsung 959NF 5000 ft
A másik: Samsung 753DFX 3000 ft.
Érdeklődni Feedonál a 30/635 6432 számon.Soirée...
-
Loretto
veterán
Samsung D900i kis kozmetikai hibával T-Mobile-os 10000 forint, 1 év garanciával.
Soirée...
-
Loretto
veterán
D900i eladó, árban megegyezünk.
Soirée...
-
Loretto
veterán
D900i keresi gazdáját.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Akkor nem csak én szívok, rendben.
Pirk: falkatizmus...
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
Samsung D900i T-Mobile-os több mint egy év garanciával, kis kozmetikai hibával, minden tartozékkal, ezüst színben eladó, Iá.:13000 ft.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
T-mobile-os garanciális Samsung D900i kis kozmetikai hibával valakinek?
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Egyik ismerősöm kért meg, hogy tegyem fel a Philips freevents x55hu notiját. Lányé volt, elvileg semmi hibája, karcmentes, garancia nincs, de valamennyi megoldható rá. Irányár 80K.
C2D T5500, 1 giga ram, Intel GMA950 vga, 100G Hdd. 12" kijelző.Még mindig eladó a nem teljesen jó Samsung S500 fotózó is, itt árat kérek esetleg, kinek mit érne.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Lenne egy eladó fotozógép, de nem tudni mi a baja.
Samsung Digimax S500, vmiért folyton merültnek érzni az akkukat, illetve a funkció tekerő néha életre kel, mntha valami kontakt lenne. Kinek mit ér? Megnézhető kipróbálható etc...Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Az adataimnál szereplő monitor mennyit érhet a bolhán? (NEC MultiSync 95F)
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
LG KE970 mobiltelefon eladó. Ez év augusztus 10-én lett vásárolva, így garancia van rá, kártyafüggetlen. Mindene megvan számlával, garjegy, füles, töltő, doboz etc. Hugomé volt, az eladás oka, ma meglett az ellopott Samsung D900i, így hugim cserélni óhajtott.
Árban megegyezünk.Ami kimaradt: Titanium színű, és van hozzá egy gratis 128-as microSD kártya is. Megtekinthető tapogatható etc, Pécsen természetesen.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
Gyerekek. Nem tudom emlékeztek-e még, amikor minden lokális topic szépen össze lett vonva vonva "adok-veszek-beszélgetek kaptafára. Nem volt jó, mert elveszett a "piac", annak aki csak üzletelni akar. Így inkább ha tényleg üzleten kívüli a beszélgetés, használjuk a Pécs topicot inkább.
Köszönöm.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Van két töltőm és két adatkábelem samsung d900i-hez. Árban megegyezünk.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Úgyfest minden elkelt.
Soirée...
-
Loretto
veterán
No nézzük a lehetetlent...
Van két beszáradtfejes multinyomtató:Canon MP110: ennek kivehető a feje, valahogy nem sikerült a tisztítás a fekete oldalon, ott elég csíkos a szinest elég jónak mondanám. BCI 24-es patronnal megy, több mint 3 éves, driver cd van hozzá, scanner kifogástalan.
Epson DX 4050: szintén ugyanaz a hiba, sajnos ennél nemigen találtam meg annak a lehetőségét, hogy komolyabb szerelés nélkül kivehessem a fejet. Driver cd ehhez is van, scanner itt is kifogástalan.
Egyebek:
Asrock K7S8X alaplap, működőképes, driver cd nincsen neki, hátlap igen
Samsung 256/266 ddr ram
Abit GF4 MX agp vga
AMD 2400+ Tbred-B cpu
Remélem gazdára talál minden, a dolgok korához és/vagy tudásához képest kell árra számítani.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
Már megvan az új helyette hugiéknak, túlzottan nem akarnak foglalkozni vele, nekem meg nem volt rá időm, még megnézni sem, hogy mi a nyűgje.
Akik írtak üzit: jelenleg egy 5000 forintos irányárat kaptam, amiért a gép (és remélhetőleg) driver cd jár. Csak készpénz a megfelelő fizetőeszköz, megtekintés és próbanyomtatás is megoldható, viszont mint minden nyomtatóhoz ehhez sincs usb kábel.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Lenne itt egy Epson DX4050 multinyomtató, ami valószínűleg fejhibás, garanciából visszadobták, mert nem gyári patronnal működött. A tünet: csíkosan nyomtat, ezenkívül semmi hiba benne. Mivel hugiék kidobnák, gondoltam felteszem hátha kell valakinek egy ilyen bagóért (ha meg tudja csinálni). Lehet jelentkezni.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Loretto
veterán
Akkor legyen első körben Mototrola V360v telefon garanciás mindennel, irányár 7000 forint, ami alkuképes természetesen.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Motorola V360v minden tartozékkal majd egy év garanciával (ha jól emlékszem 2 év van rá és félúton vagyok) olcsón eladó. Csak készpénz, biztos megegyzünk.
Soirée...
-
Loretto
veterán
Ez mennyit érhet: 2*512/667 Samsung? Egyszerre lettek véve, egyikre 1 (ez lejárt) a másikra 3 év tp kiskergarancia volt., utóbbiból még legalább egy év van.
Tuningot nem próbáltam 4-4-4-12 1T (nf4 Ie chipset) időzítéssel mászkál.Soirée...
-
Loretto
veterán
Remélem most már csend lesz. Mivel túlzó személyeskedés nem volt, maradjon itt, mert a legközelebbi ilyen kirohanás után (legyen bárki) egyszer szólok, aztán nyugalmat hozok.
Minden továbbit priviben, msnen, e-mailben, sör mellett tárgyaljátok.Soirée...
-
Loretto
veterán
Hátha: [link]
Soirée...
-
Loretto
veterán
No senkinél nem tudnék egy s478 lapot és cpu-t tesztelni?
Soirée...
-
Loretto
veterán
Valakinél le tudnék tesztelni egy S478 lap+cpu?
Soirée...
-
Loretto
veterán
Előző topic megtelt, itt a folytatás.
Archívum V.:[link]Soirée...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla