-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
hát ha ilyeneket írtál le a "PC world"ben akkor bizony hülyeségeket írtál és olyanokról írtál amihez láthatóan nem értesz. Sad....
Nem csak nekem tűnt ez fel mégha más értelmetlennek is tartotta veled vitába szállni hisz nálad az érvelés az, hogy te cikket írtál "PC world"ben. Durva érvelés meg kell hagyni...Amúgy mi lesz legközelebb, most, hogy a PC World től nem szartam össze magam....? Jön az én apukám erősebb mit a tied és ezért nekem van igazam?
Komolyodj meg "Cimbi". Ha vmihez nem értesz ne szólj bele. Ha mégis akkor pedig ha finoman utalni próbálnak arra, hogy az talán nem úgy van akkor elöbb gondoljkodj majd utána érvelj a: "nekem van igazam mert PC Worldbe cikket írtam" csodálattal.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
HoldChore
tag
Biztosan értesz a pénzköltéshez vagy rosszabb esetben mások pénzének elköltéséhez, de épeszű ember a házra szánt pénzt inkább a hardverre fordítsa. Ugyanis azt használja, A számítógépházat egyszer nézi meg az ember, mikor szereli össze a gépet, aztán soha többet.
Azokra a dolgokra kell költeni, amiket az ember használ. Monitor, egér, és a gép belseje. Ház nélkül és egész jól elvan a gép, ha nem lépünk rá, sőt a hűtése akkor a legjobbAz, hogy te értesz e valamihez, nem az határozza meg, hogy hogy mid és hol jelent meg
Ez olyan, mint a kitüntetések: "Az kapja, akinek adják""Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital