-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van pár számunkra már felesleges dolog amitől megválnék, ha valakit érdekel akkor írjon és megbeszéljük:
Hardver:
1.CSX 16GB DDR4 2666Mhz RAM, Pontos típusszáma: CSXD4LO2666-2R8-16GB
2. I5 4590T processzor
3. Asus H81M-A alaplap
4. 2X8GB Kingston DDR3 1600Mhz RAM (pc3-12800u-11-12-B1)
E G Y E B E K:
1. BIG Bobby Car kisautó (lábbal hajtható járgány)
2. Hauser Puma 14"-os rózsaszín bicikli
3. OK Baby kisméretű kád, kifejezetten újszülötteknek
4. IKEA gyermek baldachin, felhő formájú (2db)
5. Alföldi Formo, nagyméretű mosdókagylóA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
#rnrn:
Szívességből mentem Kb: SOS-ben megnézni és szerelni délután, mert időközben kiderült, hogy egy géppel is probléma van.
Infolex-ben vettem nekik egy routert és kész...!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
-
blaca83
őstag
Elsősorban a környezet szennyezés miatt kezdtük el mi is gyűjteni, hogy ne a kukába végezze...!
M Á S:
Milyen routert érdemes venni 10-12.000 Ft értékhatárban?
Egy melléképület előterében lenne elhelyezve, hogy ne lopják el és egy művelődési ház udvarán kellene Free Wifi-t szórnia kb: 20 méter sugarú körben.Nincs leárnyékolva, nem vastag a fal. Tényleg csak azért lesz elzárva, mert az előzőt elcsórták a közmunkások...!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Mostanában említette valaki az akkumulátort és a SteelMetál-t.
Ebből kifolyólag az lenne a kérdésem, hogy esetleg a használt elemet lehet valahol értékesíteni?A melóhelyen évek óta gyűjtjük az elemet és pont a napokban botlottam bele a dobozba.
Jó sok van és valahol le kellene adnunk majd, de ha visszajön esetleg pár Forint az még jobb lenne.Mondjuk én még ilyet nem hallottam, hogy ilyen formán érne valamit is bárkinek.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A családban és a baráti körben pár könyv duplán került beszerzésre az ünnepek alatt!
Olcsón átvehetőek, ha érdekel valakit...:Szuvidálás 2020 - 4000Ft
Churchill I.-II. 5.500 Ft (két kötet együtt)
Izmosabb, szálkásabb, erősebb
A férfi testépítés tudománya- 2500FtAz utolsó királynő - 2750Ft
Testvérem, Muhammad Ali- 3500
A suttogó titkai I-II
2 kötetes, 2500 / kötetA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
-
blaca83
őstag
Az a lényeg, hogy rendesen megy!
Biztosan függ a monitortól is, mert nekem például egy 144 Hz-es 27"-os Acer Predátorom van és bármelyik portra kötöm a VGA-t az ad képet.
Az elsődleges mindig az alaplaphoz legközelebbi.
-
blaca83
őstag
Elvileg a az alaplaphoz legközelebbi DP port lenne az elsődleges amivel 100%-ig biztosan kell, hogy menjen, de nagy jelentősége nincs.
(Tehát, a a VGA a gépben van és hátulról nézed a portokat, akkor az alaplaphoz legközelebbi)A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Egy gyors kérdésem lenne...!
Ismerősömnek szeretnék videó anyagot eljuttatni 10-15GB között de nála valami gond van a Google Drive-val. Így az egyenlőre kilőve.Mivel tudom ezt ma este átküldeni neki ami nem fizetős?
Köszi előre is.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Dolgozik valaki közületek olyan cégnél vagy olyan területen, ahol vizualizációval, 3D oktatással, látványtervezéssel foglalkoznak?
Pécsen vagy akár az ország területén keresek lehetőség szerint valami nagyobb céget, akik a fent említettekkel vagy filmgyártással foglalkoznak.A lényeg az lenne, hogy ha valamilyen formában együtt tudunk működni akkor egy lényegesen nagy számítási kapacitást, egy "farmot" tudnék munkára bocsátani a számukra.
Tud esetleg valaki ez ügyben tippet adni, hogy milyen irányban érdemes elindulni a dologgal kapcsolatban?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Srácok!
Egy rokonunknak van kb: 100.000 Ft értékű levásárlása az IPON-ban egy garanciális ügyből kifolyólag.
Akinek szüksége van esetleg az év végén vagy a köv. év elején alkatrészre akkor szóljon és kicsivel olcsóbban meg tudja majd kapni a kiszemelt terméket.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Van esetleg aki profi angolul?
Tud valaki nekem segíteni egy pár soros levelet átfordìtani magyarról - angolra? (Kb: 5 mondat)Németes vagyok és az angolom a levélhez már kevés...!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis méretű max. 8GB-os Micro SD kártyára.
Ha van valakinek és nincs szüksége rá, kérem jelezze és átveszem tőle egy megbeszélt áron, vagy csoki, sör...stbKöszönöm
-
blaca83
őstag
válasz Dluinet #91967 üzenetére
Igen, ezt gondoltam!
A sima nyers kulcs az kb: 16.000 és a centrál zárás "bicska kulcs" pedig 30-40 között...!Az utóbbit kicsit sokallom, úgyhogy még nézelődök.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Nekem is lenne hirtelen egy kérdésem...!
Autó kulcsot hol lehet normális áron másoltatni?
Van valakinek ötlete, tapasztalata?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Én is futottam a köröket ez ügyben, mert unokatesóméknál kellene egy normális tablet amit a szülők és a gyerekek is tudnak használni
3GB ram alatt tényleg nem érdemes venni...!
Nekem két opciót ajánlották a "szakik":
1. Külföldrölől : Alldocube M8, vagy a most megjelenő Alldocube iPlay 30. Banggood az ajánlott beszerzési hely. Vagy bármelyik szimpatikus Teclast, Chuwi tablet. Azokat ajánlom inkább amelyikben Mediatek Helio soc van és 3 vagy 4 GB ram.
2.
A novemberi "Black Friday" akciókat kihasználva, keresgélni és kifogni valamit jó áron, de szigorúan csak olyat ami legalább 3GB rammal van szerelve.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Személyes tapasztalatom nincs, mert most nem vettem ebből a Discovery promócióból, de ismerősöm azt mondta, hogy "nem valami nagy eresztés".
Én még régebben a Gerber Bear Grylls kollekcióból vettem kést és multifogót is, szerintem az jó volt.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Igen, köszi azt a 10"-os Lenovo-t néztem is a rokonnak 50E-ért.
Köszi Srácok!
egyébként több helyről azt jelezték vissza, hogy külföldről Alldocube M8, vagy a most megjelenő Alldocube iPlay 30 lenne jó vétel.
Továbbá olyan "kínai tablet" amelyikben Mediatek Helio soc van és 3 vagy 4 GB ram.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egyik családtagom kért meg, hogy nézzek nekik valami tabletet karácsonyra.
Egy 7-8 éves gyerek és a szülők használnák leginkább.50.000 Ft a max keret amit rászánnának és ebből kellene a legjobb Ár/Érték/Teljesítmény arányút megtalálnom.
Ti mit ajánlanátok leginkább?
Android, Windows vagy APPLE?Mostanában nem olvasgattam ezen a területen, nem tudom mit lenne a leginkább érdemes.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tud esetleg ajánlani valaki Pécsen olyan telefon szervizt ahol foglalkoznak Xiaomi telefonokkal?
-
blaca83
őstag
Szia!
Beszéltem apummal és azt mondta, hogy kombinált, 300-as és gyári...!
Nem a 2000-es években rakták össze az biztos, de a cégnél annó minimálisan használták. Amikor elment nyugdìjba akkor megkapta de ő sem dolgozott vele egy percet sem.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Apumnak van egy keveset használt "300-as gyalugépe".
Tud esetleg valaki segíteni abban, hogy ez mostanság hozzávetőlegesen mennyit érhet?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Ìrtam privit...!
@tamas.nick:
Köszi az észrevételt, megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs.
Nem használom sűrűn a telefon kameráját és amikor feltöltötte a képeket akkor láttam én is.
Nem néztem még hogyan lehet kikapcsolni.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Lassan a végére érünk a lakásfelújításnak.
Lenne még pár eladó bútorunk:
1. IKEA BJURSTA asztal, nyír színben: [link]
115-ről -166 cm-re növelhető pillanatok alatt!2. 2db falra szerelhető KIKA-s szekrény:
90 hosszú, 17 széles és kb 90 magas és a belseje polcos.3. KIKA -TV szekrény:
212 hosszú, 60 széles és kb 35 magas. A két oldala nyitható és a közepe pedig polcos.Helyhiány miatt nem tudtam szuper képeket lőne, de a lényeg szerintem így is kivehető.
Leginkább egyben lenne eladó, de ha valakit bármelyik érdekli az írjon vagy hívjon.A szállításban tudok segíteni és O L C S Ó N odaadom!!!
Bocsi, a TV-szekrényt csak állítva tudtam fényképezni most...!
[ Szerkesztve ]
-
-
blaca83
őstag
válasz s7evcsenko #90934 üzenetére
Az Angster József úton lakunk és amikor 5 éve ide költöztünk akkor csak UPC és Telekom szerződés volt elérhető.
A Telekom akkor harmatgyenge volt és drága. Most viszont erősen gondolkozom azon, hogy ha van más lehetőség is a környéken akkor felmondom a szerződést.Gyakorlatilag ezzel a baklövésükkel nekünk most nem lesz 1 hónapig se TV, sem pedig internet.
@Exian:
Szerintem te voltál már nálunk itt az Angsteren. Valami hardver beszerzésben segítettem neked régebben.
A kazettákkal kapcsolatban mikor tudunk majd találkozni?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Van esetleg valakinek mobil telefonszáma UPC-s szerelőhöz?
2 hete kértem időpontot és a mai napra kaptam. Egész nap otthon ült a feleségem a 2 gyerekkel, erre most hìvott a központ, hogy nem találták otthon senkit.
Mi van???
Mobilszámom meg volt adva és természetesen nem keresett senki.
A következő időpont pedig 28.-a lenne.2020-ban nem tudnak telefonálni és 1 hónapot kell várnom a szolgáltatásra amit egyébként folyamatosan fizetek?
Tud valaki esetleg segìteni?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egyik barátomnál eladó sorba került egy új Asus XG27VQ Gaming Monitor!
Specifikáció:
27” Full HD (1920x1080)
144 Hz, Extreme Low Motion Blur, Adaptive-Sync (FreeSync™)
3 év garanciával, ár alatt: 115.000 Ft
Akit érdekel az ìrjon privit!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg VHS kazettát digitalizálni és winchesterre átmenteni?
2-3 kazettát kellene megmenteni!
Természetesen nem ingyen kérném.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A MediaMarkt-ban van valakinek esetleg ismeretsége?
Kinéztem a konyhai gépeket az új konyhába és elvileg minden elérhető lenne náluk. Talán, ha mindent ott veszek meg akkor tudnának még egy kicsit faragni az árból.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Lenne családon belül eladó tápom és a már korábban említett és a napokban kibontott műanyag nyílászárók méretét is beteszem, hátha valaki fel tudja használni.
90 X 240-es erkély ajtó 2db
120 X 150-es ablak 1db
90 X 150-es ablak 1dbMindegyikhez van redőny is!!!
Lesz még egy 200 x 150-es ("hármas ablak") is 1db, redőnnyel együtt!
Akit érdekel az írjon vagy hívjon!T O V Á B B Á, eladó lesz két jó minőségű TÁP:
Corsair AX760i 760W (CP-9020036)
Corsair RM 850X 850WMindkettő keveset használt és még kb: 5 év gari van rá!!!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan FESTŐT aki normális és korrekt áron rendes munkát végez?
Pár héten belül aktuális lenne nálunk a munka, de eddig nem találtam megfelelőt.Köszönöm
-
blaca83
őstag
Köszi!
Milyen márkára vagy tìpusra gondolsz?
Árkategóriában max 20 de inkább kevesebb az amit ìgy elsőre rászánnék.@Ajándékok
Ilyenek biztosan nem jönnének szóba. Inkább mozogjon. Bicikli, roller...stbA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Ért itt valaki a csapatban a távirányítós autókhoz?
Ajándékba vennék a gyerkőcnek és elfogadnék tanácsot, ha valaki képben van a témában...!
[link]A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Igen, mi is műanyaggal "állnánk" be a házba vele ez nem is kérdéses!
Azt is tudom, hogy minimum 60, inkább 80 cm mélyen kell vinni a fagy miatt a föld alatt.Az a bajom, hogy egyetlen helyen tudjuk bevinni a házba és ha kiásom oldalról akkor a házra merőlegesen kb: 3 méter az össz: távolság.
Ezzel nem is lenne gond, ha nem keresztezne egy lépcsős gyalog utat amit nem szeretnék feltörni. (csak ha nagyon muszáj)Ezért lenne jó, ha oldalról be lehetne fúrni a lakásba az út alatt.
Az egyik idősebb szomszéd is így csináltatta meg, de nem tudott már telefonszámot adni és megmondani azt sem, hogy ki csinálta nekik évekkel ezelőtt...!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A lakásfelújítás során belefutottam egy problémába...! A régi vízvezeték amit kibontottunk az teljesen korrodált volt, ezért a lakás mellett kb 2,5-3 méterre lévő egyik nagyobb vezetékről kellene egy új ágat bevinnem a lakásba.
A legnagyobb bajom az, hogy a 3 méterből, kb: a fele az keresztez egy lépcsőt is a szintkülönbség miatt és így már rengeteg betont kellene feltörnöm ami nagyon horror munka lenne.Tudtok ajánlani olyan céget vagy ismerőst aki oldalról mondjuk át tudná fúrni a földön keresztül az egészet?
Állítólag nem egy hatalmas költség de én nem igazán találtam senkit itt Pécsen aki foglalkozna ilyennel.Van esetleg tippje valakinek a dologgal kapcsolatban?
Köszi
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Pécsen hol érdemes "villamossági dolgokat" venni?
Most újítjuk fel a lakást és új kábelekre, dobozokra és kapcsolókra lenne majd szükségem.
Melyik boltban érdemes bevásárolni?
Van valakinek esetleg kedvezménye valahová?[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Srácok!
Megy esetleg holnap vagy pénteken Pestre?
Nagy segìtség lenne, ha megy valaki és el tudna hozni egy csomagot.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz CPT.Pirk #90152 üzenetére
Én raktam ide a pécsi csoportba egy nagyon minőségi InWin házat, ha gondolod megkérdezem, hogy megvan-e még.
InWin 707 [link]
Vadi új és a futárköltséggel együtt lett volna 29-30E
-
blaca83
őstag
válasz Ajándékok #90117 üzenetére
Írd meg privátban ami érdekelne vagy gyere el személyesen és megbeszéljük!
@IO.sys:
Te már voltál nálunk, ugorj el vagy csörgess meg és megbeszéljük.
Telefonon tudok képet küldeni emailben vagy Viberen.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Lakásfelújításba kezdünk a hétvégén és találtam egy csomó olyan dolgot amit még valaki hasznosítani tud, de nekünk most útban van.
1. Römer King II LS gyerekülés 9-18 kg-ig
2. OK Baby újszülött kád
3. 70x140-es gyermekmatrac(szinte új és nagyon jó minőségű )
4. Peg Perego Siesta etetőszék
5. Brendon Touragoo műanyag motor több méretben.
6. Chicco Red Bullet futóbicikli
7. BIG Bobby Car kisautó (lábbal hajtható járgány)8. IKEA BJURSTA (kerek) meghosszabbítható asztal + 4 szék
9. 180x85-ös kihúzható kanapé 3 személyes
10. 130X75-ös ágyneműtartós 2 személyes kanapé
11. Két medencés mosogató (2db)
12. Pohár + üveg mosó (vendéglátásban használható)13. I5 4590T processzor
14. Asus H81M-A alaplap
15. 2X8GB DDR3 1600Mhz RAM (pc3-12800u-11-12-B1)
16. Gigabyte GTX 960 videokártya (valami baja van, nem mindig vagy nem minden porton ad képet)
17. INTEL procihűtők (nagy része sosem használt)
18. Green Force 550W-os táp19. Konyhabútor(jó állapotban lévő kb 250cm-es hosszúságú)
20. Fagor beépített mosogatógép
21. Fagor sütő és beépített főzőlap
22. Fagor elszívó23. Saunier Duval thema classic kombi kazán
24. Hibátlan műanyag nyílászárók is kiszerelésre kerülnek, ha valakit érdekel akkor tudok méreteket küldeni.Mindenről tudok képet és méreteket is küldeni, ha valakit érdekel valami az keressen priviben vagy telefonon.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Volt mostanában valaki a Hervis-ben?
Én ma hallottam, hogy állítólag be fog zárni és nagy kiárusítás lesz.Tud erről valaki valamit?
-
blaca83
őstag
Köszi srácok, akkor a Pintérrel próbálkozom majd.
Ma próbáltam árlistákat keresni a különböző cégekhez a neten és árban is egész jókA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Kb: 2 héten belül nekiállunk szétverni a lakást.
A bontási munkálatok miatt szükségem lenne konténerre viszont itt a az Angsteren csak szerviz út megy le a lakások elé.Az autó méret ami biztosan elfér az úton még tolatva is az a "GLS autó" a Mercedes Sprinter.
Egy ilyen méretű autó szerintetek mekkora konténert tud elhozni?
Jó lenne, ha 3-4m³-es méretet be tudna hozni.Van ötletetek, hogy melyik céggel érdemes felvenni a kapcsolatot aki jó áron dolgozik és van olyan autója is aki a méret problémát át tudná hidalni?
Köszi
-
blaca83
őstag
Jár valaki esetleg a héten Pesten?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Érdekel esetleg valakit jó áron egy ÚJ InWin 707-es házikó?
[link]
Fekete-piros verzió és a PK-el együtt 30E az ára.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
VGA-val kapcsolatban kérdeznék én is.
Szerdán szét kell szedjem a gépemet és VGA nélkül leszek pár hétig.Tudna esetleg valaki nélkülözni és kölcsön adni egy videókarit?
(Nvidia lenne a legjobb, de szinte tök mindegy)A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Felújítási munkákat végeznénk a lakáson és szükségem lenne egy olyan szakira aki tud gáztervet készíteni és az EON-nál intézni a szükséges dolgokat.
Van esetleg ismerőse valakinek aki tud segíteni és ajánlana is?
Köszi
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van még pár darab RX 580 8GB kártya:
Darabja 32.000 FtNagyon keveset használták, akit esetleg érdekel az szóljon.
Alkalmi vétel.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Egyik kollégám "garázs alkatrészei" eladóak:
I5 4590T Poci
Asus H81M-A Lap
2X8GB DDR3 1600Mhz RAM (pc3-12800u-11-12-B1)Akit érdekel, írjon!
-
blaca83
őstag
Srácok!
Egyik közeli barátom keres konténer irodát.
Foglalkozik valaki ilyesmivel, vagy tudtak ajánlani valamit, hogy hol érdemes körülnéznie?Nem kell jó állapotú, egy üzemi területre kellene.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Érdekel esetleg valakit nagyobb mennyiségben RX 580 8GB-os kártya?
Főleg bányászathoz ajánlanám mert 50-100 db a minimum vásárolható mennyiség.
Szinte teljesen újak és pormentesek.Aki befektetne vagy érdekli a kriptó világ az keressen bizalommal, mert komoly háttérrel tudok segíteni a dologban.
Kedvező áramdíjjal és olcsó hardverbeszerzéssel szépen csökkenthető a megtérülési idő.További részletek privátban.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki egy alaplap letesztelésében?
Van egy 1151 V1-es lapom, de nincs hozzá való procim, hogy lepróbáljam.
Eléggé SOS a dolog....!Tudna valaki adni egy procit kb: 30 percre?
-
blaca83
őstag
Köszi mindenkinek, én is a két ország közötti szerver különbségre gondoltam.
@Ance:
Nem hiszem,hogy bárki trükközne mert nem olyan jellegű a portékájuk, hogy erre ráálljon bárki is.Azért gondoltam, hátha van valami ötletetek proxy használatával vagy bármivel...
@CPT.Pirk:
A reklám blokkolót még megpróbálom.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Lenne egy internettel kapcsolatos kérdésem.
A feleségem szeretett volna a Facebook-on keresztül egy Lengyel személytől dekorációs eszközöket venni.
Most már többedszer jártunk úgy, hogy az ember jelzi a Face-en, hogy hamarosan kitteszi a "portékát" az oldalán és aki először foglalja azé lesz.
A gép elé ülve nyomkodtuk az F5-öt és szinte egyből írtunk rá, erre mire megjelenik már 2-en vagy 3-an beelőztek.Ma este telefonról próbálta, de 30mp alatt megint 2 válasz előbb ott volt.
Hogyan lehetne gyorsítani még a dolgon?Van ötletetek?
-
blaca83
őstag
Srácok!
Telefont váltottam és nem tudom felhìvni Bird kollégát.
Megvan valakinek a száma?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz newwave0507 #88803 üzenetére
Ki ez a Srác...!
(Küldtem egy szavazatot Ati )@Exian:
Szép kis gyűjtemény tényleg.
@IO.sys:
A héten viszonylag szabad vagyok.
Kell akkor a nyomtató?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz windlord #88791 üzenetére
Köszi, nekem mindegy lenne.
Egy ismerősnek keresnék i5 9600-at, de most pillanatnyilag nem láttam még az apró sem.Gondoltam hátha váltaná valaki...!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
I5 9600-as procija van esetleg valakinek eladó?
-
blaca83
őstag
Nem tudom, de nekem az utóbbi 2-3 évben egyre rosszabb a tapasztalatom az egész lapcsalád tekintetében.
Olyan, mintha felhigult volna az egész "állomány" amióta lett külön Hardverapró is. Nem elég hogy tele van csalóval az Apró, most már rengeteg a gyökér is.
--Az üzenetekre sz@rnak válaszolni
--Nem számìt, hogy valamiben megegyeztetek, eladja másnak egy piti összeggel többért és még arra sem méltat, hogy időben szóljon vagy, hogy esetleg bocsánatot kérjen.
--Az üzeneteknél már alap, hogy nincs se megszólìtás vagy elbúcsúzás vagy bármi amivel zárná a paraszt a kérdését vagy mondanivalóját......és még sorolhatnám....!
A fórumok is tele vannak önjelölt szakértővel akik egyébként full hülyeséget ìrogatnak egy adott témában.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van egy 144Hz-es Acer monitorom.
Acer Predator XB270HUbprzGrafikai munkára és játékra van használva.
Tudnátok ajánlani hozzá valami jó minőségű Dypisplay Port kábelt?
Csak DP csatlakozó van a hátlapon, úgyhogy más választási lehetőség nincs.Amikor megvettem a monitort akkor egy Delock-ot vettem hozzá.
"Aranyozott, meg minden csicsa" kb: 5.000-ért, de olyan sz@r volt a csatlakozó vége, hogy a 10. szerelést követően alig lehetett kiszedni a monitorból.
Ki is dobtam és mivel azonnal kellett másik, vettem a helyi számtech boltban egy NONAME-et kb: 1.500-ért.
Ez meg úgy néz ki, hogy minőségben nem az igazi, mert időnként elmegy a kép...!Egy régi PH-s ismerős most a monitoros fórumból ezt ajánlotta:
[link]
(Nem tudom milyen minőségű és nekem 2m is elegendő lenne)Kinek milyen ötlete van?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
A tavalyi évben beszéltem vagy 5 emberrel én is, mert pályázathoz kellett nekem is energetikai tanúsítvány.
Őt ajánlanám, mert a legnormálisabb volt mind közül és a legjobb árat is Ő mondta:
Reith János
20/9462-307A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
B Ú É K mindenkinek.
Egyik ismerősömnek szüksége lenne 1 napra egy ilyen alaplapra:
AMD, Socket FM2, Chipset AMD A75, DDR3Igazából egy gépet kellene lepróbálni és szükség lenne egy ilyen lapra.
Aki tud segíteni az kérem írjon privit.Köszi
-
-
blaca83
őstag
Köszi, ez nagy segítség volt!
Szerintem mindenki tudta, hogy miről van szó.Sikerült tesztelni és úgy néz ki nem kábel hanem VGA probléma lesz.
A DP porton nem ad képet a Gtx 1060-as kártya amivel dolgom volt és a monitoron nincs másik port.Rádugtam mindent a TV-re.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek sürgősen kölcsönben egy Display kábele?Esetleg olyan is jó lehet aminek az egyik fele Display és a másik meg miniDisplay.
Köszi
-
blaca83
őstag
Sziasztok Srácok!
A nyomtató volt mostanában többször téma és én találtam itthon egy Canon PIXMA iP3000-es modellt.
Jó ideje nem volt használva, mert nem volt szükség rá és ha jól emlékszem mintha valami táp vagy tápkábel problémája volt. Ha akar vele valaki kezdeni valamit és tud bele életet lehelni akkor szívesen odaadom.
M Á S: ( Hardver!)
Érdekel esetleg valakit-e három tétel közül valami?
SAMSUNG 250GB 860 EVO ---(MZ-76E250B/EU)
HyperX Predator DDR4 8GB-- (HX430C15PB3/8)
Fractal Design Define R5 Titanium házMindegyikre még elég sok gari van és eladó sorba kerülne...!
Akit érdekel az írjon privit, esetleg már ajánlattal.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz CPT.Pirk #88132 üzenetére
Köszi a tippet, az Ali és az Ebay nekem is eszembe jutott délután. Van valami bevált márka?
@Sir Riccio + @TRob1:
Köszi nektek is srácok a tippet.
Ha van valami melegfehér szín ami elérhető akkor nagy valószínűséggel én is váltok LED-esre.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Pécsen hol érdemes spot égőt venni?
Milyen márkát ajánlanátok?Az állmennyezetben lévő 10 Philips-ből 6 kiégett max: 2 éven belül...!
-
blaca83
őstag
Köszi Srácok, ma estére sikerült mindent megcsinálni és oda is adtam a telót a rokonomnak.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van esetleg hirtelen valaki aki képben van a Xiaomi telefonokkal?
Vettem egy MI 9T-t és és az előzőt egy Note 5-öt a családon belül továbbadnám, viszont nem igazán tudom törölni és visszaállítani a gyári állapotára.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A hétvégén megsérült az autòm és szükségem lenne egy 2005-ös évjáratú Mitsubishi Colt bal oldali tükörre.
Manuális, nem elektromos.Van esetleg ötletetek, hogy hol érdemes érdeklődni?
Köszi
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az elmúlt időben viszonylag sokat utazom és szükségem lett profi bőrönd szettre is.
MARCH márkából tudok most nagyon jó áron segíteni valakinek segíteni, ha esetleg van rá érdeklődő.3db-os CARAT szett 86E helyett most csak 42E.
Ebben az 5 színben elérhető: [link]
Akit érdekel írjon privit.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Gyorsan kellene vennem valami kész "husit" vagy rántott sajtot.
Köret meg egyebek vannak csak az kellene.Melyik a jobb, a Xavér vagy a Panír.
Esetleg más ötlet?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Érdekel valakit Angol Font? (GBP)
Családon belül lenne eladó kb: 1400
Akit érdekel írjon priviben...A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest