Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spileraaa #39653 üzenetére
Nincs olyan hogy nem támogatja, még a nem bank Revolut vagy Curve kártyához is állítható.
A Firefox új biztonsági beállításai is bekavarhatnak, nálam a PayPal át van engedve a szűrőkön, a harmadik fél süti is engedélyezve és nincs anonim böngészés és reklámblokkoló sem. 74.0 (32 bites) verziót használók és amikor frissül én törölni szoktam az akkor épp meglévő sütiket és böngésző gyorsítótárat, hogy az esetleges új vagy javított funkciók ne akadjanak ki. Elég ha én akadok ki ha nem működik egy addig probléma mentes valami.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest