-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gol D.
újonc
válasz Gol D. #14013 üzenetére
Nagyon megkedveltem a játékot, de ez kezd elviselhetetlen lenni. Megint egy texture error fogadott teljesen random helyen, az elmúlt két napban már másodszor. Hiába futtatom le a PackCheck programot, az sem segít, egyedül a POE újratelepítése, de úgy látszik ez is csak két napig orvosolta a helyzetet.
Van erre valami végső megoldás?
-
Gol D.
újonc
Végül lefuttattam a PackCheck programot, csak várni kellett volna már először is, de türelmetlen voltam, nehogy elvesszen a templom. Hát elveszett, pedig az eddigi legjobb köröm lett volna. Mindenesetre remélem ez megoldotta, de majd 11 kör után kiderül. De inkább újratelepítem a biztonság kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
Gol D.
újonc
Valami oknál fogva ez fogad, amikor belépek bármelyik portálon a templomba, aztán kidob a játék. Lefuttattam a PackCheck programot a POE könyvtárban, de ez sem segített semmit. Már ha jól csináltam, ugyanis csak ennyit írt ki: "Checking pack file Content.ggpk..." Mi a teendő ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
Gol D.
újonc
válasz Har_melin #13994 üzenetére
Értem, arra nem gondoltam, hogy később flaskához, armorhoz kelleni fog alapanyag, csak az járt a fejemben, hogy majd megveszem a végső itemet fix áron chaosért, exalted orbért. Ezért gondoltam, hogy beváltom a kisebb orbokat, de ha jól értem, akkor így sokkal olcsóbban megtudom venni vagy kiesik az adott item, aztán majd én craftolgatom rá a kívánt statokat.
Egyébként aki ezt vagy hasonló buildet követ, eleinte használja/használta az Orb of Storms skillt? Nekem az a tapasztalatom, hogy bossokon kívül nem érdemes castolni, mert Arc-al előbb végzek, ez pedig csak lassít benne. Gondolom ez később változik, amikor az Arc sebzése önmagában már nem lesz elegendő és a cast speed is növekszik, de egyelőre feleslegesnek tűnik.
-
Gol D.
újonc
Ha egyébként is csak a ládában heverne a sok alt (28-as szinten 110), mert nem használom craftra, akkor érdemes minél hamarabb átváltani chaosra?
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951 - ezt a buildet követem, de nem igazán ír lowlvl geart, tudnátok ajánlani? Ahogy látom megéri már korán is befektetni, mert a templomozás miatt hamar vissza jön az elköltött összeg. Pl. vettem egy Lifespriget két alchemyért, azóta van esélyem a templomban, így több item esik.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/xcap/characters - ez pedig a karakterem, melyik itemet lenne érdemes cserélni és mire a jobb templomozás végett?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest