Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizseslescó
aktív tag
Szia Sith!
Közel sem én vagyok a legtapasztaltabb játékos a fórumon, de próbálok segíteni neked, bár nekem teljesen kimaradt ez a szezon. Egyáltalán meg van az elképzelésed milyen karit is szeretnél? Tudok ajánlani, de nem biztos hogy tetszene..Mivel friss husi vagy, csinálj meg minden küldit és fedezd fel és élvezd a játékot.
Leírom, hogy (én) hogy szoktam kezdeni:
Előszőr is nagyjából mindent sárgát felszedek miközben haladok, majd betöröm ha nem jó( eladom a kereskedőnek). Aztán ami reci esik:
3lyukas ,összekötött, különböző színű cucc = chromatic orb,
%s flaskák, (asszem 40%) = Bubi,
%s gemek= gemcutter prism (GCP),
Gavel, stone hammer Q20% + map = cartographer chisel, a baltákat blacksmith wheltstone-l húzod fel Q20ra lehetőleg fehéren. Később esik 6 lukas cucc is, azt simán törd be,kivéve, ha fegyó esik, mert akkor másodlagosként húzhatod benne a gemeket, ezért 7db jewellert kapsz ha eladod. Gyűjtögesd őket, ha semmid sincs akkor megéri. Állj meg majd A9 Blood aquaductban farmolni. Itt már esnek a lvl 60+ itemek, amiből tudsz chaos reciket gyártani és a Humility kártya, amiből 9db = Tabula Rasha 6linkes vért. A chaosokból már tudsz jó felszereléseket venni, amint előttem is megírták páran. Kicsit uncsi lesz,de felesleges rohannod kisgatyában mapozni, mert a sok halál miatt elmegy a kedved az egésztől.. Volt, hogy elmentem lvl70 ig ott és utána mentem csak labozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest