Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luzsi04
csendes tag
Még az elején járok, most lett meg az antenna, de eddig hangulatos a játék.
Érdekesek az üzenetek amiket adagol a történet, remelem egy kerek sztori kerekedik belőle.
Bejonnek az ilyen jatekok, ahol figyelni kell a eszkozokre, állapotokat, fokozottabb odafigyeles kell hogy tudj vigyázni magadra/autóra ; aztan lehet hogy annyira nem szivat a játék hogy nagy sérülés eseten se tudnál könnyen megjavitani mindent...Szerintem az auto irányítása is jó, élvezetes, PS5ön jól használja a játék a dualsense lehetőségeit, mind az autónál, mind egyeb helyeken (kalapács ütésének van súlya, tankolásnál mintha éreznéd hogy aramlik a benya).
Remelem nem válik monotonná a az összetevők gyűjtése, lesz némi újdonság itt-ott.
-
Sinesol
veterán
válasz
A Molyember #4 üzenetére
Vezetési élmény? Ez egy pc játék..ahol gopmbokat nyomogatsz.
-
tomazin
veterán
válasz
A Molyember #4 üzenetére
amikor az egyik kerek hianyzik, a masik lyukas, az autonak a fel oldalat lebontotta mar valami, az akksi ures, a motor a leeges hataran akkor mersekelten fog erdekelni,h milyen a vezetesi elmeny, csak eljuss oda ahova kell. alapvetoen nem is tudsz gyorsan menni a kocsival akkor sem ha kivalo allapotban van (az elejen legalabbis)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
A Molyember #4 üzenetére
Demó alapján nincs finomhangolás (pl nincs terhelés alapú difizár, vagy felfüggesztés-állítás newtonméterben megadva), de én azt mondom, hogy igencsak jóra sikerült. Kár hogy a demó már nem elérhető!
-
A Molyember
tag
Ha mar ennyire kozponti reszet kepezi a jateknak a vezetes, erdekelne, milyen a jarmufizika, a vezetesi elmeny? Ertem, hogy lehet hangolni a verdat, ugy altalanossagban kerdezem.
-
K0vasz
aktív tag
nem különösebben izgatnak a túlélős játékok, de ezt azért felvettem a wishlistemre
-
ledgeri
nagyúr
Nekem picit Stalker+MySummerCar féle inkább, de kifejezetten örülök, hogy a demóját, ami volt neki kb 2-hétig
úgy kezdtem, hogy teljesen másra számítottam!
Jó tanács annak aki gondolkozik rajta: ne nézzen gameplay videókat, jobb belemenni úgy, hogy nem tudja mi mit csinál, és a játék mondja el, fedi fel neki! Én bánom, hogy túlbuzgóan megnéztem egy dev-gameplayt!
-
myckey
veterán
Jó teszt, ezzel most felcsigáztad az érdeklődésemet ! Jól hangzik nagyon a Stalker + Subnautica, meg ez a környezet hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hiányolod a Stalkert? Ki vagy már éhezve egy Subnautica-szerű, történetvezérelt túlélőjátékra? Szeretsz bíbelődni az autókkal? Ha igen, akkor a Pacific Drive-ot neked találták ki.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Autóipari tréningek (képzések) mérnököknek, auditoroknak (is)
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest