Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz MasterMark #70283 üzenetére
Aha, köszi! ebből annyit tudtam kideríteni, hogy Intel Corporate 2023-ban regisztrálták. Eszközre lehet keresni?
-
aktív tag
Lehet tudni, milyen eszköz az, amely XWPF4SS6GH névvel jelentkezik be a 5G hálózatra? ASUS routerem van, mást nem árult el róla.
-
aktív tag
válasz zsiga68 #69692 üzenetére
Megvan. Legalábbis részben, merthogy működik, de nincsen mindenre magyarázat. Az lehetett a gond, hogy a Technicolor FGA2235 portjai nem egyformák, és nem a 2,5 Gb-es portra tettem (mással kísérletezés közben) azt a kábelt, amelyen volt a TL-SG105E- switch. Az a fura, hogy eztán többször direktbe kötve sem működött...
-
aktív tag
válasz Multibit #69618 üzenetére
Az "eldugult" TL-SG105E-et hibátlannak találta az AQUA szervíz. nagyon rendesek voltak, és nem kértek érte pénzt (3000 Ft lett volna).
Vajon mi lehet a rendszerben, ami alapvetően már csak a TELEKOM Technicolor FGA2235 router, ami megakadályozza, hogy az eszközön átmenjen a net. Akkor sincsen, ha router -kábel-switch-gép a felállás. Ha kiveszem a switchet, megy a net. -
aktív tag
Úgy tűnik, megadta magát a TP-Link TL-SG105E switch, két évet bírt. Hiába a reset, továbbra is hol látom, hol nem az "Easy Smart Configuration Utility"-vel. A mögötte levő eszközök meg általában nem kapnak netet, ha igen, akkor sem folyamatos a video kép (TV, set top box és médiabox). Ha pénzt adnak vissza, akkor milyen switchet válasszak a fenti eszközök elé? Kicsit hajlandó vagyok többet fizetni egy megbízhatóbb eszközért. Funkcióban nem nagyon kell semmi, csak a netmegosztás.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Telekomos netet (Technicolor FGA2235) osztok meg háromfelé egy TL-SG105E switch-csel. Eddig jól ment a TV a set top boxon és mellette a TV-n a net és külön a net egy médiaplayer-en. Most valamiért mindhárom nagyon lassú, akadozik. Mindent újraindítottam már párszor. Direktbe kötve a set top boxot minden OK.
Mi lehet a gond, hogyan teszteljem? -
aktív tag
Sziasztok! A legegyszerűbb, legolcsóbb megoldást szeretném arra, hogy az otthoni netre kötött gépemről WIFI-n keresztül megoszthassam maximum 2 laptora (ezeken van vevő) a netet egy társasházi lakásban. Alapvetően webezésre, skype-olásra, és jó lenne egymás winchesterét is látni. A gépben ASRock B75 Pro3 alaplap van. A net kb. 25/10 MBit/s. Maximum egy 10 cm-es téglafalon keresztül, maximum 10 m távolságra. Legyen rajta vmi titkosítás, hogy ne lehessen csak úgy belenézni, más nem érdekes. köszi
-
aktív tag
Sziasztok, nekem már a vásárláskor problémám lett, melyiket vegyem?
Otthoni netmegosztáshoz keresek hálózati eszközt, maximum 10 E Ft-ért. Egy családi házban kellene max két falon keresztül, max 25 m-ig két gépet ellátni. A net néhány Mbit-es lehet. Nincsen semmi extra kívánságom, viszonylag egyszerű (átlagos felhasználó) legyen beállítani.
Mit ajánlotok? A vevő eszközt ezek tartalmazzák? Ha nem, akkor az mennyibe kerül kb.?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest