Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Léteznek esetleg speciális utp kábelek, amik szűkre szabott erezettel és burkolattal készülnek? Szűk keresztmetszetű kábelre gondolok. Adott egy fali cső - viszonylag szűk - ráadásul sima felületű, tehát nem az új villanyszerelési gégecső. Ahol most egy koax van, amire már nem lesz szükség. A koax az a régi zöld még a 90'-es évekből. Talán valamelyest vastagabb mint a mostaniak. Ennek a helyére kéne befűznöm három utp kábelt!Ötleteket szívesen fogadom.
T -
tomi5244
őstag
válasz
Gubek-Einste #33695 üzenetére
v1.2 kivitel, amit nem is értek mert friss firmware meg csak v1 és v2höz van.
-
tomi5244
őstag
Üdv! Nem tudom jó helyen járok e?!
Adott egy TP-link wifi extender. A quick setup frankón frankón beállítható a kütyü ami a wifi jel erősség növelésére tökéletes. De én most más szemszögből közelíteném meg, kérdés, hogy lehet e?
Van LAN bemenete is, azon adnék neki jelet a routertől és egy sima access pointot csinálnék belőle, de sehogy nem akar összejönni. Alkalmas ez a kütyü egyáltalán erre? A leírása kitér rá, hogy laon keresztül is lehet rá csatlakoztatni eszközöket, de szerintem, úgy kell, érteni, hogy a kapott wifi jelet továbbítja a LAN-on.
Köszi!
T
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest