Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peugeotmate
őstag
válasz vinpilu #39479 üzenetére
Igen, a telefonon ha megadom a routerhez tartozó jelszót, akkor ugyan csatlakozik rá, de internet nincs. (Ezt jelzi is a telefon.)
Viszont a haverom másik szobába fog lakni így majd neki is be kell majd állítani magának egy saját hozzáférést, az enyémtől független procedúrán keresztül. Ez nem kavarna be abban, hogy az én és az ő routere is az ő gépéről lenne beállítva? (Sajnos ilyennel nem volt tapasztalatom korábban, ezért ennyire amatőr a kérdés.)
[ Szerkesztve ]
meg
-
FireKeeper
nagyúr
válasz vinpilu #38997 üzenetére
hmm, ez jónak tűnik, de jól látom hogy ennek a használatához mindenképp elő kell rá fizetni? én mondjuk nem bánnám de nem az én hálózatomra lesz, és nem tudom hogy az ismerősöm mennyire akarna még ezért is külön fizetni...
ha maradna a PPTP, akkor meg lehet csinálni hogy lássák a megosztásokat a VPN-en csatlakozók is?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest