Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
korcsillio #61970 üzenetére
Az Asus routerekben ezt a módot Media Bridge-nek szokták hívni.
-
Dzsekó
addikt
válasz
korcsillio #61968 üzenetére
A LAN-on keresztül adja tovább egyszerű, bedugod az UTP kábelt, és megy.
Az, hogy Wifin kapja a jelet, ahhoz szükséges egy wifi adó. A kettőt össze kell hangolni. Többféle van: WDS, Ethernet bridge. Lehet, hogy nem jól értem. Esetleg leirhatnád, hogy mit szeretnél megvalósítani. -
jerry311
nagyúr
válasz
korcsillio #32290 üzenetére
15 méter kábellel mindenképpen jobban jársz, mint egy Windows-os internet megosztással.
-
jerry311
nagyúr
válasz
korcsillio #32288 üzenetére
Start --> Írd be: view network connections (vagy Control Panel\Network and Internet\Network Connections), jobb click --> properties --> Sharing.
Mondjuk azt mindig elfelejtem, hogy melyik kapcsolaton kell, amelyiken az internet van vagy amelyiken az xbox. 1-2 próbálkozásból meglesz.
(#32287) Mauzes
Öööö, hát ezt nemtom, amikor utoljára ilyet csináltam, akkor csak annyi volt, hogy beállítottam a nyomtató portját hálózatira. -
jerry311
nagyúr
válasz
korcsillio #32285 üzenetére
Persze, laptopon bekapcsolod az internet megosztást (connection sharinget) és működik.
Ha legalább az egyikben gigabites hálózati kártya van, akkor mindegy milyen kábellel kötöd össze. Ha csak 100M vagy lassabb akkor crosslink kábel kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest