Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
passatgt #66870 üzenetére
Pedig ha a hálózatod akarod tovább vinni és AP-t teszel ki, a DHCP-t ki kell kapcsolni hogy a fő router osszon IP címet. Nekem két irányban van TP-Link eszközökkel átvezetve net. Egy CPE-210 párossal és egy CPE610 párossal. Én videók alapján lőttem be, így javaslom a típus szám alapján irány a YouTube és keress rá a beállításokra, mert tuti lesz olyan ami neked megfelel majd.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
passatgt #66870 üzenetére
a meglévő hálózatot akarom kiterjeszteni
Ezt több féle képpen is lehet értelmezni ezért nem szeretem.
Nem pontos a megfogalmazás.1.
Van egy routered.
Adja a DHCP-t és wifi-t sugároz.
Erre vezetéken kötsz egy routert AP módban és lerakod az eredeti routertől 30 méterre.
Kiterjesztetted a hálózatot ...hiszen van egy első router általi wifi ami egy nagy területet lefed és van egy második eszköz ( AP ) ami szintén lefed egy nagy terülelet. Mivel egy hálózat ezért bármelyik wifi-re kapcsolódsz eléred a belső hálózatodon található eszközöket.
- De a telefonok , laptopok csak azt látják majd , hogy wifineve1 és wifineve2 hálózatok vannak és éppen amelyik jele az erősebb ahhoz csatlakoznak.2.
Van egy routered.
Adja a DHCP-t és wifit sugároz.
HA MESH képes ez az eszköz, akkor erre kötsz pár vele kompatibilis másik AP-t.....és lesz egy NAGY , LOGIKAILAG 1 WIFI hálózat de több eszköz sugároz wifit. Telefonnal a kezedben sétálsz és nem veszed észre ha wifi1-t sugárzó AP-ról átvált a telefonod wifi2-t sugárzó AP-ra.....
Számodra úgy tűnhet, hogy 1 db nagyon nagy lefedettségű wifi....holott 2-3-4 eszköz által lefedett terület és a főegység szépen kommunikál a többivel, hogy az a telefon ami a kezedben van éppen melyik AP-hoz esik közelebb, hol jobb a térerő.Ez utóbbi megoldás jobb, de drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest