Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Köszönöm a segítséget, ha nem is pontosan az amit írtál, de megoldotta a dolgot. A lényeg, hogy hozzáadtam újra az angol nyelvet, meg a németet, aztán letöröltem a magyart, újra hozzáadtam, bepipáltam, s akkor a jobb gombos résznél már a "minden nyelv" volt az alapértelmezett, itt áttettem a pipát a magyarra, s most jó.
Lehet az volt a baj, hogy csak a magyar nyelvet hagytam meg, vagy hogy a jobb gombos résznél nem tudtam változtatni a pipát, hiszen csak a magyar volt benne... na mindegy, a lényeg, hogy most jó.Igazad van, amit a helyesírásról mondasz, figyelek is rá, s nem is megy rosszul, de azért szeretem, ha látom az aláhúzásokat. Ha más nem, már csak a faces irkálások közepette is.
Köszönöm még egyszer a segítséged!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest