Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
legiaap #17570 üzenetére
Pedig épp neked linkeltem ezt.
Idézet:
"a honlapokat nem közvetlenül, hanem a Minihez hasonlóan az Opera szerverein keresztül tölthetjük le"
Az Opera szerverein keresztül való letöltögetés - különösen nagy terhelés esetén - lehet, hogy lassú, és összesen ennyi a magyarázat.
Gondolom defaultból meg a letöltési mennyiséget jelentősen növelő videólejátszás tiltva van, nem tudom pontosan, mert nem használtam még huzamosabban a Turbót, biztos valahogy felül lehet bírálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Elfelejtettem egy játék címét
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest