Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
válasz Luck Dragon #73763 üzenetére
Szia!
Ha autót keresel vedd fel a kapcsolatot molnarpeter fórumtárssal. Mi tőlük vettük az Astra-t, nagyon korrektek!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
Sziasztok!
A fapados CD30 fejegységet szeretném picit felturbózni.
Szóba jött a CD30 MP3 beépítése, ugye ott lemezt kell írogatni, de én zenét inkább telefonról (i7+Spotify) hallgatok. Milyen kütyüt lehetne beépíteni a kocsiba? Nézegettem a Dension cuccokat, kb 40k lenne egy Gateway 300. Esetleg valami más ötlet, alternatíva? Fontos hogy a kormányról továbbra is vezérelhető legyen a szerkezet."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz Luck Dragon #72455 üzenetére
Szia!
1.7 CDTI 110Le-s fehér caravan-t vettünk. 2009-es. molnarpeter ajánlotta az autót, ő az EuroFleet-nél dolgozik. Nagyon ajánlom őket![ Szerkesztve ]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz Declare #72425 üzenetére
Dettó!
A Francia nekem is billegős, az üléseknek semmi tartása.
Ősszel voltunk fater 1.4-es Thaliájával Németbe, a derekam kinyírta rendesen!
Most vettünk egy H Astra-t, ég és föld a két kocsi!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz Luck Dragon #71759 üzenetére
Az lesz!
Még párommal meg kell beszélnem a dolgot, képeken tetszett neki az autó.
Az olasz nyelvet át lehet valahogy állítani? Már egy angol nagy segítség lenne."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz Luck Dragon #71756 üzenetére
A kerekekben? Hogy széles! Haverom Toyotája nem szerette, nagyon sétált a rossz minőségű úton.
-
Digital
addikt
válasz Luck Dragon #71754 üzenetére
-
Digital
addikt
válasz Luck Dragon #71752 üzenetére
Ez még papírozás előtt van. Egy átvizsgálást természetesen megejtünk, van egy Opel szerviz 1-2 km-re.
Jelen pillanatban 225-ös kerekek vannak alatta, szerintem azzal borzalmasan sétálhat az úton.
Egy munkatársam régebben vett egy B Zafirát, ott 80-al meg volt tekerve az óra. Megmondom őszintén ez engem nem érdekel. A Totalcar mondása jut eszembe, állapotot veszünk nem km-t! Ha meglátom az órán a 102e km-t el is tudom hinni hogy ebben az autóban ennyi is van.
Megtapasztaltam hogy a hazai, első gazdás, vezetett szervizkönyves autók között is vannak betegágyak...[ Szerkesztve ]
-
Digital
addikt
válasz Markizmark #71739 üzenetére
Találtunk hazafelé jövet egy másikat! Pont nem olyat mit szerettünk volna, de első látásra szerelem...
Metál fekete, 1.6-os Twinport, de csak 105LE, Nincs benne tempomat, csak CD30-as fejegysége van. Olasz származású, a szervizkönyve 44.000-ig van vezetve... 102.000km-el... 2006-os évjárat, az eszem szerint több lehet benne legalább 50-el...DE
A motor hangja, a kocsi kinézete kívül-belül patika, épp azok a kis hibák vannak amik egy ilyen futásteljesítményű autónál lehetnek. Gyári 17-es gyári alufelniken. Lehet ő lesz az...!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz Szada85 #71715 üzenetére
Kb ezeket vettem észre én is.
A roló esetleg azért van kivéve mert van hozzá egy garnitúra kerék még. A hibaüzenet nekem is szemet szúrt, a képek valóban elég homályosak. A tulajra rá fogok kérdezni hogy tudnék-e beszélni vele.
Nem tudom miért vesz valaki benzines autót, mikor éves szinten kb 30e km-t megy."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
Sziasztok Urak!
Véleményeteket szeretném kérni erről az autóról. Ma megyek megnézni, mit figyeljek rajta?
-
Digital
addikt
válasz AMD Power #71573 üzenetére
Éves szinten 1-2 alkalommal egy 2000km-es túra, aztán kéthetente hétvégenként 200km.
Nézegetem a diesel gépeket, de picit félek tőlük. Haverom 1.3-as cdti-je makulátlan, első gazdás, 140e km-el.."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Nézegetem a használt H kombikat, mivel évi 10-15.000km-re számolok benzinest szeretnék. De úgy nézem a diesel kocsik ára nem magasabb, sőt van amikor olcsóbb mint a benzines. Mi lehet ennek az oka? 200e felé közeledve csere érett lehet a kettős tömegű, talán az üzemanyagrendszer érett javításra!? A turbókról nem hallottam rosszat.
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Opel Astra H-t szeretnénk vásárolni.
1.6-os benzines kombi érdekelne. Ha 2010 utáni az maga a főnyeremény!
A ha.hu-n jelen pillanatban semmit nem találtam. Ha valaki tud ilyen autót szóljon bátran!Köszöntem!
-
Digital
addikt
Haveromnak van egy A Vectrája 2,0 moci+ turbó+ 4x4 200pár lóerő Fincsi gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest