-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
"Ami tény, 60 Ló volt feltüntetve, a gépkönyvi adatok amit otthon néztem meg igaz későn és pár hónappal később 58 Lovat írt, a valóság amit cirka egy félévvel később a tuning műhely padján mértek 56 szilaj vad paripát mutatott. PECH!"
Nem érezted magad rosszul, hogy "tuning" műhelybe mentél egy 60 lovas astrával?
"Ami szintén tény, csak a dili kedvéért rendszeresen gyorsultam vele SUZUKIK ellen és rendre vesztettem. Egy alkalommal a Kapásutcai képviselet jelenlétében, erkölcsi kártérítésként -per előtti megegyezésként- a CHIPP tuningot ŐK állták!
Szervizelését rendszeres"De hogy is képzelted azt, hogy te ezzel gyorsulni fogsz? Alapból egyedül is nehéz gyorsulásról beszélni nem, hogy versenyezni, egy 1literes swift is jobban pörög és könnyebb is.
Tehát az opel képviselet fizette a chipet? És ezt hogy? Milyen per? Nem teljesen értelek... az emberi hülyeség ellen nincs biztosítás... tehát mit perelni?Na mind1
Üde színfolt, ennyi
(Jah, van szerencsém elég gyakran egy 1 literes suzuki swift csodát vezetni, nem rossz, megszokható de azért nem egy f astra pedig egész fullos modell, van is benne 50 paci, azzal is lehet előzni, haladni szépen, nem tartom fel a forgalmat egy percre sem, persze tudni kell, hogy mi is van az ember alatt)
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
sziada5925
aktív tag
Ahhoz képest, hogy mennyire negatívan állsz az Opelekhez, írásod szerint 13 évig nyúztál egy F Astrát. Nekem ha ennyire nem tetszene valami, akkor nem nyúznám 13 évig, hanem megszabadulnék tőle minél hamarabb.
1.4 60 lóerővel akarsz gyorsulgatni, érdekes... ennél már csak az a szebb, hogy váltasz egy erőbajnokSuzukira.
Többen jelezték már, hogy ez egy Opel topic, ezért kérlek legközelebb itt fejtsd ki a véleményed: [link]
Kis nyelvtan óra, ami még szúrja a szemem: A chip tuningot 5db p-vel kell írni és nem 2-vel!Üdv: Ádám
-
_seth_
veterán
Megjegyzem, hogy valós 60 lóval sem virgoncabb mint 58 lóval, ugyanakkor nem tudsz autót venni:
"1, nyomatéktalan, lusta dög - 1,4-ben keresel nyomatékot, pláne egy butítottban, miért nem vettél akkor 1.4SI-t 82 lóval? Az már egész szépen mozgatja az f astrát
2, sokat zabált!!! a gyári adat smafu!!!
3, a chipp tuning sem hozott sokat a konyhára!, 60 lovat chipelni? mennyit hozzon mégis? Ha 10%-ot hozna (de nem hoz annyit sem) az is csak 66 ló lenne... chipelni turbósakat érdemes vagy nagyobb köbcentiseket de azokon sem hoz rengeteget...
4, 60 Lovasnak adták el de 58 sem volt!!! Gyári adat!!! én még 58 lovasról nem hallotta, havernak is 60 ló kereken
5, a fékrendszere kriminális! mi legyen rajta? brembo 6 dugattyú + fúrott hűtött tárcsa? Egyébként az a fék egészen használható rajta, már próbáltam, valahogy az autót ismerve nem arra kell gondolni, hogy ferrari és akkor nem is lesz gond
6, Kényelmetlen - igaz ez szubjektív. az, szubjektív
7, a feszültség osztó gyárilag kuka! Cserélték, de minek, melegedés miatt letiltott! Hűtőt tettem rá kis ventilátorral. PC tecnika! hirtelen csak 3 astra jut eszembe ismerősi körben 1.4 60 lóval egyikük sem panaszkodott ilyesmire vagy nem említették
8, Gyári beállításokkal 140 km/ó-nál elhagyta az ereje!!! CHIPP tuning javított valamit. mit tudjon azzal a pár pacival? Amúgy meg nem elég?
9, a harmadik fokozata rossz áttételezés miatt -gyári- előzésre életveszéjes, nem ugrik!!! ilyet sem hallottam még bár ettől még igaz lehet.
10, pontatlan váltó, rossz kiosztás!!!
stb. "Miért nem vettél egy turbós dízelt jóval nagyobb autóban, automata váltóval?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
TasiA
senior tag
Ezzel a hsz-el meg a 16418-al csak azt bizonyítottad, mennyire lövésed nincs a gépjármű technikáról, illetve mennyire korlátolt gondolkodású és alacsony intelligenciaszintű véglény vagy. Gyere holnap is, biztosan sokat fogunk adni a véleményedre, mert számít amit mondasz (vagy nem)!! Addig is, sose legyen jobb autód, mint a Suzuki!!
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
ez pont nem az a hely, ahol ostoba módon kell az opeleket szidni.
de lássuk, mit írtál:
1. nyomatéktalan, lusta dög: mihez képest. meg melyik 1.4-es astra, van belőle pár.
2. sokat zabál: mihez képest? egy fóccvágenhez képest? vagy egy vagonr+-hoz képest? Nem hiszem.
3. ha szétchippelted, az a te bajod, attól kezdve gyári adatról beszélni ostobaság. Azt sem ártana tudni, hogy szabad szívású benzinest értelmetlen chippelni, mert semmire nem mész vele. De ezt a hozzád hasonló ostobák nemigen tudják, így megérdemelted, hogy lehúzzanak a tuning műhelyben.
4. hogy 58 se volt, az gyári adat? rotfl. azt te saccoltad valahol, legfeljebb mérted magát feljogosítottnak tituláló garázsban.
5. a fékrendszere kriminális? miért nem tartottad karban? ugye nem gondolod, hogy egy pakundekli suzuki fékrendszere jobb?
6. a feszültségosztó semmit nem tilt le, nincs is benne olyan.
7. ha gagyi chiptuningot raktál bele, tényleg lehet, hogy 140-nél megáll. De legyél nyugodt, egy normálisan karbantartott és normálisan üzemeltetett 1.4-es ennél sokkal gyorsabb is tud lenni.[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
JanR
addikt
Azért írd oda, hogy ez a TE véleményed. Ne általánosíts kérlek. Vezettem már ritka szar BMW-t, Mercedest is, akkor most azok is szarok? Mindenhol ki tudod fogni a szart.
Ha meg nem gyorsult és zabált akkor az autó nem volt megfelelően karban tartva, vagy eleve meg se nézted mit vettél...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest