Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz Petyyyyy #81452 üzenetére
És (#81451) molnarpeter.
Köszönöm megnézem ezeket. Volt október közepén szerelőnél (vezérlés, vízpumpa stb) és kb december végén találkoztam ezzel elsőnek. A laza bilincset is eltudom képzelni, ez jó ötlet! UV reagens folyadék jó ötlet, de olyat nem merek belerakni na meg én max a napra tudok kiállni a kocsival
UI ma nem írt ki semmit.. pedig, ha gond van, akkor minden indításkor kiírja.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
fullextra
tag
Sziasztok!
Van egy y20dth motoros vectra b2-m, kb milyen árban végez egy hivatalos szervíz olajcseret(olajszurovel) egy ilyenen?
-
lsebestyen
addikt
-
AMD Power
titán
válasz lsebestyen #81456 üzenetére
Ez TWR 8000Ft lett volna. Elmentem a szerelohoz kerdeztem mivel tartozok neki. 1000Ft kert. Nekem mind1 csak jo legyen!
-
Gergőke88
addikt
válasz AMD Power #81463 üzenetére
Ő rakta össze nem?
Ezek után biztos mi a biztosíték arra, hogy a fékbetét jól rakja majd össze?Más téma:
Ma el kellett vinnem a J Astrat gyertya cserére, mint kiderült a gyári Opel gyertyákat 1.5 éve egy másik típusra cserélték, mert nagyon hamar megadták magukat. Kiváncsi leszek ez mennyi ideig fogja bírni.
Azt tudtátok, hogy az 1.6 szivo benzinben EGR nincsen? Újabb jó pont emellett a motor mellett.[ Szerkesztve ]
-
-
diegho
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #81466 üzenetére
Kösz, majd hétvégén megnézem milyen a mostani, aztán rendelek valamit.
-
athomi
veterán
Találtam egy elég ígéretes Astra H-t, Mo.-i, másdoik tulajdonos, szervizkönyves, kekkh-ból is lekérdeztem. Számlái is voltak a második tulajdonosnak a javításokról (2015-től).
Aztán a helyszínen akadt pár dolog, aminek nem túlzottan örülök.
- motorháztető Elég csúnya kavicsfelverődés.
- jobb első sárvédő ív Hólánc elszakadt. Ami aggasztó, hogy ezt a hibát próbálták gittelni, vagy egy korábbi javításból származik a gitt? A jobb első lámpa cserélve volt állítólag vadhajtás miatt, de az még az első tulajdonosnál. Így már gyanúsnak tűnik a dolog...
Valamint kérdezném, hogy EZ és EZ mennyire vészes rozsdásodás szempontjából a kipufogórendszernél?
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz athomi #81468 üzenetére
Az a mocitetőn semmi.
Az ívet meg kell nézni. Gyárilag is van szórógitt a kocsin, lennie kell. Ha az, nincs gond.
Hátulra meg kell egy fényező és mondja meg az árat.
Pufó meg olyan lesz ha cseréled is. Amíg felületi a korrózió no para.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz athomi #81471 üzenetére
Mikori évjárat, milyen felszereltség? Volt nálunk kb. egy hónapja 2012-es 1.6 Astra Caravan, hasonló futással, első tulajos, magyar autó, manuál klíma, könyöklő, vonóhorog, villanyablak. Az alapján, ha újszerű és márkás mindkét szett gumi, még akár meg is érheti. Ha nem igazolt a vezérlés és hasonló "tartós kopóalkatrészek" cseréje, akkor alkudj többet.
JE sárvédőt vennék rá színhelyes bontottat, rohadni fog ilyen sérüléssel.
-
athomi
veterán
válasz molnarpeter #81473 üzenetére
2015-ös Nokian Wrd4
2015-ös Nokian iLine
De 2016-ban vette őket, tehát akkor kerültek felszerelésre.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Lajos1966 #81475 üzenetére
Mennyivel rosszabb mint a tekert órás vagy a megkímélt női tulajdonos (picit kuplungos, olaj nélkül hasznalt) és társai?
Sztereotípia a vonóhorog is mint sok minden más. Lehet csak egy évben 5x húztak vele egy lightos futót. Ezért dobod instant?[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Wiz Khalifa
veterán
Bátyám Passat B6-ján is van vonóhorog. Évente egy alkalommal használja mikor azt a kevéske cefrét elviszi A-ból B-be.
De amúgy is rajta lenne még ha nem is vinne vele semmit. Mert volt már rá példa hogy jól jött mikor rajta volt ugyanis valaki belénk csúszott. A vonóhorog miatt a mi kocsinknak nem lett baja. De ha nem lett volna horog akkor egy lökhárító csere befigyelt volna.
Smoke some weed nigga!
-
Lajos1966
tag
válasz amargo #81476 üzenetére
Néha-néha egy-egy alvázmosás nem árt a gépnek!Ez az autó az esőn kívül ott nem igazán volt takarítva.Ha az én autómat a hólánc így lerendezné,rögtön vinném javíttatni és nem várnám,hogy tovább dolgozzon a korrózió a sérült felületeken.Csak így hirtelen.Az autót összességében kell nézni.Hiába szervizelem minőségi alkatrészekkel motorikusan és műszakilag,ha közben el van hanyagolva a karosszéria.
-
Lajos1966
tag
válasz Wiz Khalifa #81478 üzenetére
Én viszont vevőként azt feltételezhetem,hogy a motor emiatt sokkal jobban terhelve volt.Bárki mondhatja,hogy sok-sok év alatt csak egyszer volt ráakasztva utánfutó.A dolgokat mindig meg kell vizsgálni az összes aspektusból!
[ Szerkesztve ]
-
Lajos1966
tag
Én simán elfogadom,ha mást nem zavar egy vonóhorgos autó.Viszont azt is elvárom,hogy más is fogadja el az én szempontjaimat.Volt ismerősöm aki csak azért szereltetett vonóhorgot az autójára,hogy védje a járgány hátulját (nem is volt utánfutója).De ezt adott esetben a vevő honnan tudhatná biztosan?
-
beg
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Lajos1966 #81480 üzenetére
Utolsó hozzászólásom a témában mert nem akarom szétoffolni a topikot.
És mi van akkor ha egész életében ráncigált ide-oda futót stb... és eladás előtt leveszik a horgot direkt amiatt hogy ne legyen ez is kifogásolható. Akkor szintén nem fogod tudni az igazat.
Smoke some weed nigga!
-
Lajos1966
tag
válasz Wiz Khalifa #81484 üzenetére
Az alvázon szerinted nincs nyoma egy vonóhorognak? A forgalmiról már nem is beszélve.
-
athomi
veterán
Az első tulajdonos 2011 végéig vezettette a szervizkönyvet (hivatalos szervizben). Itthon a többség szerintem közel 3 éven át nem vezetteti a szervizkönyvet. Attól hogy 2011 és 2015 között nem volt vezetve, nem jelenti azt, hogy nem cseréltek benne olajat, meg amit kellett.
kekkh történet:
A második tulaj, a mostani 2015-ben vette át a kocsit, innen tovább pecsételtette a szervizkönyvet. Amúgy volt mindenről számlája is. Hány ilyet találni idehaza 9 éves autónál?1.7-et mindenesetre nekem nem ér meg. Szépen dolgozó fényezőt sikerült ismeretségi körben találtam, egy elemet 25-30-ért csinál.
[ Módosította: philoxenia ]
-
diegho
nagyúr
Nekem a toyotámon pl soha nem volt használva a vonóhorog, apám rakatta rá, hogy majd jó lesz az, aztán hirtelen meghalt és tényleg soha nem volt ráakasztva semmi, viszont nekem baromi jól jött itt nálam, mert úgy kell betolatni a garázsba, ami lejt is befelé és simán nekikoccantottam a falnak a horgot és nem kellett centizgetni.
-
-
Sanki
addikt
Osram ultra life izzók ajánlottak?
Nagyjából mindegyik helyre azt néztem ki (előre: irányjelzőbe p21w, hátra: p21/5w helyzetjelző és féklámpa, p21w irányjelző, tolató és ködlámpa, r10w rendszámtábla, illetve oldalra is w5w helyzetjelzőbe).Tompított fénynek osram silverstar 2.0, illetve előre helyzetjelzőbe esetleg Philips w5w whitevision jó lehet? Vagy menjen a helyzetjelzőbe is osram ultra life?
-
mohabá 007
aktív tag
"...A dolgokat mindig meg kell vizsgálni az összes aspektusból!.."
Mi a garancia arra,hogy amelyik autón nincs vonóhorog, nem szállítanak akár naponta több mázsa terhet?
A több mázsa teher miért terhelné jobban a motort, ha ezt a terhet az utánfutón szállítják?
Ha a több mázsa terhet utánfutón szállítod,azzal az autó futóművét kíméled.Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
Sanki
addikt
válasz Tikakukac #81496 üzenetére
Igazából az ár / érték a lényeg nekem, középkategória megfelelő, max annyi, hogy elől a mostani világítás szerintem elég harmatos, ott mindenképp egy kicsit erősebbet szeretnék és hidegebb fehéret.
@molnarpeter: nem tudom, hogy nekem mit nehéz cserélni és mit nem, azért választottam ezeket mert igazából nem sokkal drágább, mint a legolcsóbb. Mondjuk az ilyen 10 db-os kiszerelések nem tudom mit tudnak 800 Ft körül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake