Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Szada85
aktív tag
válasz Luck Dragon #78303 üzenetére
-
e.vid
senior tag
válasz Luck Dragon #78301 üzenetére
Használhatod innen is: [link]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
-
e.vid
senior tag
válasz Luck Dragon #78240 üzenetére
Gumi kupak GM száma: GM 13287508, vagy így: GM 13287508 53 44 027
[ Szerkesztve ]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
_seth_
veterán
válasz Szada85 #78296 üzenetére
Finom darabok
Ui.:
Platin nyári gumiról hallott már valaki? Van 2 darab egész jó a nyári felnin és arra gondoltam, hogy veszek mellé két újat, pár évig nem kellene nyárigumit venni és olcsó is, 225/45 17-es méretben egy webshopban csak 15e/db. Ez az egyetlen teszt amit találtam róla, nincs az elsők között, de nem is sokkal marad le.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
Fkris
őstag
válasz adorjant #78290 üzenetére
diegho,WP14
Köszönöm szépen a segítséget, ezeket a dolgokat figyelembe véve nyúlunk majd az autóhoz!
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
AMD Power
titán
Mit ér a legjobb Hyundai az Astra ellen?
100x inkább az Astra kéne.
-
félisten
Urak. Hazafelé generátor off... 12.8V végig. Otthon multiméter, nem kamu valóban halott. Leállítotom akku 12.2v táján. Beindít néha elkapja megy aztán általában lassan csökken a töltés és jó esetben beáll 13.5V-ra, de ez így nem jó, eddig atom stabilan 14.2-14.6V között töltött mióta meg van. Menet közben kezdett rá. Van bent mérő onnan tudom. Tompítottra stb nem változik az aktuális töltés. Ezért hiszem h nem generátor hanem elektronika.
Ja és ha ezzel a 12.8-al tölt és odahajolsz az akkuhoz akkor onnan valahonnan szikra hangot hallok, mint mikor kisül valami, ütemes hang.
Valaki?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
K Norbi
addikt
válasz #51970304 #78247 üzenetére
Z14XEP reggeli hideg indításnál 2-3 mp ig szólnak a hidrotőkék. Küzdött már ezzel a problémával valaki? Azt a tippet kaptam, hogy cseréljem ki az olajszűrő házat mert abba van egy visszafolyás gátló szelep és valószínűleg az engedi el az olajat. Van valaki akinek ez megoldotta a problémát?
Ebbe lehet valami! Magyarázatot adna amit tapasztaltam [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
_seth_
veterán
válasz #81556480 #78318 üzenetére
Egészen pontosan 2 hete
Kellett a gyűjteménybe, így van gyári B1-es öt küllős 15-ös, b2 elegance 16-os és b2 sport 17-es. A 16-os lesz eladva, ha egyszer valaki egyáltalán rákérdez
Kemény 10e forintért kaptam rá 4 gumit is, kettő kb 3-4 mm-es michlen sport gumi, kettő pedig platin márkájú 6-7 mm-es azaz még egész jó darabok, de erről a márkáról neten alig van infó, az egyetlen tesztben egész jól szerepel, csak kérdés, hogy abban mennyire lehet bízni.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Ez miért ilyen olcsó, mi lehet az átverés Most van a nagy szervize, vagy az automata váltó miatt
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
adorjant
őstag
válasz Luck Dragon #78322 üzenetére
140 lovasat nem is láttam még klasszikus automata váltóval, csak Easytronic-al
Amúgy nem olyan olcsó az,szerintem nagyjából reális. -
Petyyyyy
addikt
válasz Luck Dragon #78322 üzenetére
Nem olcsó ez. Hasonlóan idős 1.7 dízeleket dobálnak ilyen szintén hasonló áron.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
félisten
Generátor hiba tovább fejlődött. Hidegen az autó jó, tölt, majd ahogy melegszik lassan esik a töltés és 15km megtétele után, már merül. Szerelőt találtam, de nem volt egyszerű, mert mindenki 1-2 hétre vállalta. Itt úgy kezdtem, hogy ma-holnap, de nem 1 hét alatt megy? Igen megy! Kiveszik, megnézik mi a rossz, legrosszabb esetben kap egy felújítottat (70A), mert nincs klíma.
Első nagyobb hiba és garis még az autó, csak ezen része nem!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz adorjant #78323 üzenetére
Pedig van, és nem csak négy fokozatban , hanem hat fokozatú is.
Azért, érdekes az ára. Mert hasonló eszencia felszereltségű ,de ugyanakkor azonos motorral és váltóval szerelt 1.6+1.7M
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
félisten
Azért valljuk be ez a szivargyújtós merő aranyat ér, mert ha megáll kell tréler és van egy lemerült új akkum is ami semmiképpen nem nyerő. Pénzt spórolt meg ez a kis mérő.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
törölt tag
Szerintetek mi a reális ár egy 2004 évjáratú, fekete 5 ajtós Z14XEP H astráért? 170.000km. Sérülésmentes, 2 el ablak és el tükör. fedézeti, tempomat, horog, klíma.
-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Teljes olajcsere után 2500km-rel kellett az autómba 1 liter olajat után tölteni.
Szerelőm azt mondta hogy ez még teljesen rendben van a gyári adatok szerint, főleg hogy kicsit "sportosan" vezetek.
Ő Eneos Premium 10w40-et használ az autómhoz. (1.6 16V X16XEL motor)Szerintetek is teljesen okés ez így?
Megbízok a szerelőmben, csak kíváncsi vagyok.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
Markizmark
addikt
válasz N.Ferry #78337 üzenetére
Ez egy híresen olajzabáló motor, nem csoda, hogy eszi.
A gyári érték 1liter/1000km, ezt valóban nem lépi túl, de az 1liter/2500km az már számottevőnek mondható. Igazából 4-5000km-enként fogyhatna el max. 1 liter.
Szelepszár szimering csere segíthet rajtad.
Ez Eneos jó márka és a 10w40 is stimmel.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
N.Ferry
senior tag
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok. Opel Meriva 2006, 1,6 benzin. Vélemények, tapasztalatok?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
férfiállat
tag
Hali
Opel mokka 1.4 140 LE benzin turbó.
4000 körül volt az első olajcseréje, mikor érdemes a következőt megejteni nála? -
Petyyyyy
addikt
válasz férfiállat #78341 üzenetére
Kézikönyv nem írja?
Ha igen, érdemes szerintem annl kicsivel előbb elintézni.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Skizz
addikt
válasz N.Ferry #78339 üzenetére
Sokba, ha már szétkapjátok a motort, akkor úgyis lesz hengerfejcsisz, tömítés csere, lehet szelepfészkeket is meg köll marni, mehetnek bele az új tömítések.. dugattyú gyűrűk, s a többi finomság. Szóval, ha már kint a motor, akkor nem szabadna az első fázisnál megállni, vagy hagyni kell a pélóba. Szerintem.
-
Szada85
aktív tag
válasz férfiállat #78341 üzenetére
Szia.
Ugyan szerintem ebben is már van dinamikus szervízintervallum jelzés ( ami használat/használati körülmények függvényében jelzi, hogy ideje cserélni ), ettöl függetlenül egy turbós motornál is nagy valószínüséggel beállnék egy ~10 ezer Km-es olajcsere intervallumra. Ez az olaj felel a turbó kenéséért is, ergo biztosan meghálálja, ha friss, jó az olaj minösége. De ez csak az én véleményem.
-
N.Ferry
senior tag
válasz lsebestyen #78344 üzenetére
Semennyi.
Kb. 70% városi használat a többi távolsági, de nem pályás.Skizz : Szerelőm nem állt elő ilyen motorszétkapásos ütlettel, annyit mondott hogy ezrenként csekkoljam, de no para.
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?