- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbors, morze, köszönöm!
Szerencsére csak majd valamikor ősszel tudok egy újabb bicaj vásárlásán gondolkozni, most pont elég az Eskute bejáratása.
Mindenképpen hajtogatós kellene, amelyikkel max. 5-10 km-es távokra vállalkoznék, és az árakat látva lehet, hogy jó lesz a pedálszenzor is...
Majd meglátjuk...
Nem vagyok otthon a témában, de eddig az egyetlen nyomatékszenzoros gép, amellyel találkoztam, speciel agyváltós volt. (Egy vásári bemutatón, ijesztő áron.) De nyilván nem ragaszkodom az agyváltóhoz, csak némi nosztalgia fűz hozzá, mivel ez első Csepel kempingbiciklim is agyváltós volt, illetve most is áll egy agy+láncváltós gép a garázsban.
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Villanyszerelés
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest