-
GAMEPOD.hu
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ez az online esim egyedül akkor működött normálisan szerintem mikor 2021 augusztusában elindult. 2 kattintás volt és már esim QR (2 elofizu ) ott is virított fizikai off (lakossági) Ezen felbuzdulva felhivtam üzleti kapcsolattartóm (vezetékes) mondtam mi kell, 10 percen belül ott volt a 2 esim fiókomban (2 üzletág 2 szám). Aztán hamar kivették online lehetőséget, de mióta visszakerult csak a baj van vele.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Online azonosítási még nem hallottam olyanról akinél működött volna. Nekem dec 31 ig nem is volt esim ez miatt. Azt írta vagy online vagy személyesen menjek be. Bementem, de ők se tudtak mit csinálni vele. Panaszokra jóváírást adtak de megoldás nem lett. Viszont ahogy one felület élesedett ott már megjelent QR (web) app továbbra is hibára fut.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kopeter1982
csendes tag
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
Akkor lenne tök mindegy a sorrend, ha egyszerre lenne a lejáratuk.
De az ügyfélnek nyilván az lenne a jobb, ha mindig a hamarabb lejaró fogyna el, nem?
És pont nem az fogy:
Magyarul itt ha először a 100MB fogyna, akkor utána még el lehetne használni 1 GB-t, de így ha lejár az 1GB, újra a következő 1GB fogy majd, a 100MB sose fogy: -
csaszi75
senior tag
Ha neked van egy díjcsomagod, ami mondjuk 5 GB minden hónapban.. s erre kapsz egy 7 napos korlátlan adatot.. s előbb az 5GB fogy el, és utána kezdi elhasználni a 7 (vagy már kevesebb mint 7 nap) korlátlan adatot.. akkor már lehet nem marad semmid hó végére, mert mondjuk letelik a 7 nap.. de előtte már elfogyott az 5GB-od.. s így a hó utolsó 10 napjára mondjuk nem marad semmi
Tehát nem mind1, hogy mi a sorrend..[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
Anyuci, apuci, nagypapi, nagymami, meg ki tudja még hány testvér.
Megoldja a magyar.
csacsi67
Pont erről beszélünk, hogy nincs már ingyen SIM.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azt nem tudom.
Mondjuk online rendelés se volt zökkenőmentes legalábbis exvodánál. 3 hétig harcoltam hogy legyen QR végy eID. Nem volt azonosítási kért. Amit se üfsz se személyes üfsz nem tudott megoldani. Leállás előtt ránéztem még semmi. One felületen csodák csodájára megjelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest