Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
csucsu54 #43305 üzenetére
"Szia!Végül is melyik oledet vetted meg a plazma helyére,milyen a mozgásmegjelenítés a sport adásoknál,a foci mérkőzéseknél a sok zöld nem okoz majd gondot!?"
Mindegyiknek jó már a mozgása, feltéve ha egy sample and hold masinát jó mozgásmegjelenítésűnek lehet nevezni.
(számomra a plazma sokkal jobb ebből a szempontból)
Még nincs róla a topikban konszenzus, de Philips, Sony, Pana jó mozgással bír, LG-nél pedig a C9 és az annál drágább modellek. (B9 pár tag szerint gyengébb, - szerintem is -, de nincs ebben egyetértés)Sportközvetítések zöme 50/60 fps... ott nem kell még interpoláció sem.
-
salapp
addikt
válasz
csucsu54 #43305 üzenetére
Ja, GZ950, nekem semmi bajom a mozgással, viszont imádom, hogy nem vibrál, mint a neoPDP csinálta. És - bár ettől is féltem - ez a típus nem fűt, mint a plazmák. Viszont én sportot, tévéműsort nem nézek rajta, sajnálom szegényt. Néha műholdas adások (arte, 3Sat, ZDFinfo főleg - a logók ezeken általában áttetsző fehérek). Játszani sem. Szóval én neked nem vagyok jó mérce, olyat kérdezz, aki mindenre ezt használja.
A táv kőkorszaki (majdnem ugyanaz a gomb kiosztás, mint a hét éves plazmáén volt), én így szeretem. A menü kinézete a kilencvenes években ragadt, de én igazából megjelenítőként használom, arra tökéletes.
A 720p régebbi filmek is elég jól néznek ki rajta (2,5 m). Szerintem nem bánnád meg, ha amúgy is Panát keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Elérhető a Metal Eden demója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- SAMSUNG (QE77S90DAE) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM 2025 MODELL! AKCIÓ!
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest