-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsömica
aktív tag
válasz
Tyrone89 #82371 üzenetére
Tehát akkor 1misi fölött mégsem olyan überfasza egyik tv sem - hiába is várná el a fogyasztó - na ez az igazi nagy gáz; hogy ennyi pénzért csak a márkanevet fizeted ki javarészt; ár/érték arányban egyik sincs a fasorban sem..! A szép kép mellett nagyjából fapados fostalicska oprendszert és nyomi feature-okat tudnak prezentálni..!
A 18.39 hangrendszerüket meg egy jobb sztereo rendszer 3x körbehugyozza minőségben ha nem AVR-en mozizik a felhasználó..! Hála isten hogy LG mellett voksoltam.., a távjától idegenkedtem de pár nap alatt megszoltam; azonkívűl nem tudok sem a webOS-be, sem képi világba, sem update utáni állapotokba belekötni..!
A G2 egy valódi ár/érték bajnok szerintem az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged