- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
A pillanatnyi áramszünetet más eszközön biztosan észrevenném. A túlmelegedés, ha van, az szomorú, mert ezeket szokták kapcsoló mögé tenni. Meg rögtön újra is indul túlmelegedés után (hiszen a másik oldalon nem észlelhető). Egy kettes sorolású süllyesztődobozban van egy minőségi Legrand csillárkapcsoló mögött, a sorolásban alatta egy Legrand dugalj van (gyakorlatilag használaton kívüli, tehát terheletlen...viszont jól jött, mert így tudtam fix fázist és nullát adni a Shellynek ) Kétségtelen, hogy így is alig fért be a kapcsoló mögé, nem maradt 1mm hely sem, ez biztos nem használ a melegedés problémának.
Laza vezeték: hát nem tudom, erre ügyeltem nagyon, szoktam villanyt szerelni, de nem kizárt, hogy ez van. 1,5mm2-es tömör rézvezetékkel kötöttem be.
Nincs valami log file, amiből kiderül az újraindítás oka? Nekem is a wifi kimaradás a gyanús...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea utespelare asztal 160x80 íróasztal
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest