Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Az úgy volt, hogy Aliz belépett a szobába, ahol már egy órája füveztem. Tudta, hogy nem kéne, pisztollyal játszottam, több halálfiát kiosztottam, temettem. De Ő bátor nő volt.
Az aktuális pasiját cipelte magával. Ő is bátor volt....hogy két óra múlva betépve száguldjunk egy rozzantszar lada nívával. Tommy elöl ült, ivott és vezetett, tökéletes harmónia, sosem láttatok ilyet... Nem féltem, Aliz sem, bár szerencsére ő nem az út porát nyelte.
Elég, vagy menjek a nőtopikba nyávogni?
Mod: Racecam, nyugi van. Érezlek.
Tim: ööö, ezt még megfontolás tárgya alá izé helyezve veszem fejezve be.Sipi
[ Szerkesztve ]
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
sK0t
tag
Jóestét !
???
Most ez undorító vagy vicces?
Tvtime rulz, vagy nem ?
Mellesleg, friss infó:TvTiME kiadta Weeds s2-őt RETAiL ripben :-)
DVD verzió már pár hete kijött :-)[ Szerkesztve ]
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
Tim82
félisten
-
VoDaFoNe
aktív tag
logout írás +1
(nagyon kész vokXD)Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
venember83
nagyúr
I wish for this nighttime to last for a lifetime.
Tényleg jóccakát s byebye.
[ Szerkesztve ]
-
Sipi
addikt
Aszittem, ahhoz (nem) megfelelő partner, sok pia vagy túúúl sok szex kell. Infós létemre szégyen, mennyire nem tartok lépést a modern nők anatómiájával.
Eccer lehetne olyat játszani, hogy mikor írok, nem megy el mindenki... Lehetne pl. RGB a topik-gyilkos!
Sipi
[ Szerkesztve ]
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #781 üzenetére
Ilyen egy igazi anyuka.
-
fokukac
nagyúr
ezt találtam
Programozni lehet, de nem mindegy, hogy mivel. A legújabb kutatások szerint ugyanis vannak nyelvek, melyek jó hatással vannak a szexuális teljesítményre, és akadnak olyanok is, melyek mellett érdemes kolostorba vonulni.
Az USA Új-Mexikó államának egyetemén tevékenykedő kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a felhasználók szexuális teljesítménye nagyban függ az általuk használt szoftverektől. Így a programozással foglalkozó szakemberek az általuk használt nyelvet, míg az átlag felhasználók az operációs rendszereket okolhatják a szex iránti vágyuk kedvezőtlen alakulásáért.
A University of New Mexico által közzétett kutatás szerint az a programozó, aki Java nyelvet használ feladatai megoldásához, sokkal aktívabb nemi életet él, mint olyan kollégái, akik C++-t használnak munkájuk során. Szexuális teljesítmény-növekedés mutatható ki azoknál is, akik Perl-ben írják programjaikat. Hasonló javulás mutatható azokban a családokban, amelyek felhagytak a Microsoft által gyártott, a 98-nál régebbi operációs rendszerek használatával, ám mindenki legnagyobb meglepetésére a Linux-használók sem bizonyultak csődörnek az ágyban.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
jó8
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
VoDaFoNe
aktív tag
PaNg PaNg PaNg PaNg PaNg PaNg PaNg
awawawa trálálá boddotság vagy miaszösz x)
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
BlacKSouL
addikt
pöcökegeres laptop pöcökegerét hogy lehet letiltani?
[továbbított kérdés]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #762 üzenetére
Ne reménykedj, menthetetlen vagyok.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz venember83 #748 üzenetére
remélem én is!!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
ngabor2
nagyúr
lassan leég a pipám, úgyhogy ismételten jó éjszakát mindenkinek, a gályázóknak meg kitartást. lehet, hogy holnap reggel is benézek egy kicsit.
Hujikolp: már rég megjött, végig is olvastam. miután írtam nekik, mondták, hogy küldjem vissza, és küldtek helyette egy jót, originál csomagolásban. amúgy egy átlagos epizód jött volna ki belőle, nem sokkal több.
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #757 üzenetére
Milyét? Mi van megint? ;-]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
venember83
nagyúr
válasz (Kolombusz) #752 üzenetére
Nem trébb a minőség, mint a szám. Mondhatni zsák a foltját eset.
csapos: Mijééééééét?
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
a héten "csak" 2x volt ilyen, hogy mielőtt el kellett rohannom, beindult a sok rövid műveletből álló dolog. az egyik ma. úgyhogy kiadtam a délutános műszaknak "ha van időd, csináld meg, ha nincs, akkor holnap megcsinálom én" megjegyzéssel. reggel 6-ra bementem, 8-kor aszontam, hogy oké, most kicsit leteszem a melót, mert meg kéne reggelizélődni. szerintem holnap is ez lesz.
-
Thrawn
félisten
válasz (Kolombusz) #752 üzenetére
Nem vagyok nap száma fan
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
(Kolombusz)
veterán
Hallgasd inkább a nap számát, tré minőségben.
90's Eurodance, legjobb a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok