Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
addikt
válasz
fsb1000 #6436 üzenetére
Ezt ki mondta?
A kínia szarra mondtam, hogy kamu. És nem kérdőjeleztem meg, hogy a 480 gyorsabb.
Csak nem ilyen 35-40%-al, ami azon a krixkraxon van.Egyébként a techpowerupot megnéztem, az is rendben van, csodálkoztam is volna, ha
náluk is hülyeség lenne. Nagy felbontásban itt is kb egál a dirt, kis előnye van a gtx-nek.
Illetve 2560-ban nyer a radeon.
[link]De mindegy, tényleg felesleges ezen rágódni, csak kapják be, hogy ilyen hülyeséggel vakítják a népet, mintha ez tényleges eredmény lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OTP Bank topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Premier előzetesen a Commandos Origins
- Gyűlnek az információk a Motorola Edge 60 szériával kapcsolatban
- Warhammer 40.000
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- MSI RTX 3060Ti 8GB Videókártya /Jótállással!/Dobozos!/Beszámitás!/Posta ok!
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- Sapphire Pulse RX 6700 XT - garancia - eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 Pulse
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Acer Swift SF314-34 - i5-8GEN I 12GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest