Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
BerserkGuts #21315 üzenetére
Én biztos vagyok benne, hogy összeakadnak.
Ezek nem jó log-ok, az msi monitorban idővonalon végig tudod tallózni. Azt nézd át, de elhiszem a magasabb feszt. Azt felülírja vmi más, azt keresd meg.Itt egy default vs uv video, 0.96V@2760mhz.
Nincs ennél magasabb, de az nvapp-ot nulláztam, többé rá nem nézek. Az nekem is hasonlót csinált, összeveszett az msi-vel.
Ha így vki maximalizálja a v/f-át, nem szabad másként viselkednie. Elvileg. -
zebra_hun
veterán
válasz
Ez a bench utáni rész, ne ezt figyeld. Nálam is amikor kész, vagy 210MHz, vagy 2610MHz ilyen 0.92V-on.
Terhelés közben figyeld. Akkor biztos vagyok benne, hogy egy adatból dolgoznak, egyet mutat.
De sosem keverném. Nvapp menjen nyugdíjba ideiglenesen. Vmiért én is kukáztam, nem emlékszem már. De két szabályzó nem fér meg egymás mellett. Mindegyik tudja, akarja a feszt szabályozni.
Nvapp--->Restore Default, aztán kilépés.Megy fel egy videó, azon nagyon jól fog látszódni minden.
Nemsokára -
Pug
veterán
válasz
a kérdés ki hazudik
Mindketto, mivel software-es meres...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest