Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KAMELOT #19519 üzenetére
4070TI Super a cél, egyszerűen nem vagyok hajlandó kiadni 300k-nál többet vga-ra kiadni (250k-nál már megindulnak a kerekek, hogy kivárjak-e), tehát így nonszensz kategória.
Tulajdonképpen viccnek tartom, hogy van kb 120k megtakarításom erre a célra és nem tudok egy érzékelhetően jobb kártyát úgy venni, hogy eladom a jelenlegit (aminek most szerencsés üzlet esetén 140k az ára (nem megy el ennyiért)) és hozzácsapom.
Egy 3 éves kártyáról beszélünk.
Természetesen nVIDIA-ban gondolkodom kizárólag, AMD-t meg INTEL-t vegyen akinek kettőnél több szülője van (majd 2 éve vettem itt ha-n egy rog strix rx580-at a gyereknek játszani, szívtam a driverrel folyamatosan (3070 lett végül helyette), kb 1 hónapja vettem az aláírásomban található konfigba egy 6600xt-t (új konfig lett, a 3070ti ment abba, át is kellene írni a szöveget), szintén driver bajos - adrenalin driverrel asztalnál tovább nem jutsz, a prau (pro) driverrel meg első osztályú 1080p gamingre, cserébe semmit nem tudsz beállítani, mert nincs a drivercsomagban benne)...
Tehát, az 5080 nem játszik, hacsak nem lesz 300k vagy alatta, de szerintem (nyilvánvalóan) nem lesz.
Sad story.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward GeForce RTX 4070 Ghost 12 GB - Patika állapot, 14 hó garancia
- GIGABYTE RTX 4060 EAGLE OC 8G Garanciás!
- MSI SUPRIM X RTX 4070Ti 12GB MAGYAR GARANCIA 2026.12. GYÖNYÖRŰ KARCMENTES!
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS DUAL RTX 4070 SUPER EVO 12GB OC MAGYAR GARANCIA 3 ÉV
- KERESEM ZEPHYR GeForce RTX 4070 12GB SAKURA BLACK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest