Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
"Ilyen értékelésű storefront megcsinálna ilyet?"
Mármint milyen értékelésű "storefrontra" gondolsz? Amazonra magára? Amazon nem csak saját hatáskörben forgalmaz (Sold by + dispatched + fulfilled by Amazon) hanem akár "magánszemélyek" is árulhatnak ott cuccokat ill. más boltok is (ilyenkor általában nem fulfilled by Amazon lesz). Én pl. sok könyvet vettem már UK Amazonról "nem Amazontól"
. Ez lehet hibás feltöltés vagy valóban akár valaki be is próbálkozhatott, bár ahhoz azért elég hülyének kell lenni, mert Amazon nem fogja nekik elszámolni a lóvét.
Egy időben pl. egy drága fejhallgatót akartam WH dealben beszerezni, lett is pár "feltöltve", de rendre mindegyik hibás feltöltésnek bizonyult, valami azonosító egyezett a fejhallgató és egy másik termék között és fejhallgatóként jelent meg náluk. 2. után feladtam, de utána még hetekig felugrott a cucc. Nem fulfilled by Amazon volt és rendre visszakaptam a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest