Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ilyen nagyon rétegtermék verziók ritkán jönnek be Magyarországra, szerintem ne számíts rá, hogy itthon meg fogod tudni venni.
Továbbá, az összes Super ezzel az új csatlakozóval jön, mert az Nvidia előírása, de nem kell tőle tartani, mert csak 600W fogyasztásnál okoz problémákat. Pontosabban láttam egy China only Super-t régi csatlakozóval, de az ugye csak Kínában jelent meg.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Hanok
senior tag
Nekem 2 ventis Innom van ITX buildben 11.5 literes házban, szerintem teljesen megfelelő lehet a számodra is.
Amúgy pár hete szemezek ezzel az ASUS-al, nem a szuperrel hanem a simával (ezen sima tápcsati van) hogy lehet lecserélem. Redditen egy srác azt mondta hogy viszonylag halk is és elegendő a hűtése, de nyilván ez sok mindentől függ, és elég szubjektív.#6388ollie: [Lehet] kapni egy pár hete..Más kérdés hogy nem éri meg jelenleg..
-
4264adam
veterán
Inno3D piszok jól sikerült. Kb 20 fokot ver az ASUS-ra memória hőfokoban mivel vékonyabb hővezető pad-et használ. Ellenben kicsit magasabb RPM-el operál így hangosabb lehet az ASUS-tól. Ha nem akarod OC-ban a Referencia 4070Ti-t elérni akkor tökéletes választás az Inno3D. Plusz nem tudod + power limitbe tolni.
-
Hanok
senior tag
Nagyon szeptikus voltam én is, nekem a VooDoo2-őm volt utoljára Inno3D
Sok hasonlítási alapom nincs nem akarok róla áradozni de ezt megelőzően egy Gigabyte 3060 eagle volt a gépbe azt mérföldekkel veri hűtésben. Nekem a Asus sima 4070 Dual pont nem fér be a házamba, ezért szemezek én is ezzel ez EVO-val. De nyilván nem ezen az áron. Nem a SUPER verzió még a sima de szerintem azt a 20w-ot még simán elnyeli ez a kártya. Nyilván egy kis alulfeszelés kellett ennek is de azóta csendben teszi a dolgát.
Volt a redditen egy nagyon részletes mindenre kiterjedő összehasonlítás a hűtők között ha gondolod belinkelem majd neked csak az otthoni gépemen van elmentve.Szerk: Nálam amúgy 63-65 fok játékok alatt, alacsony venti fordulat mellett, ITX házban.
[ Szerkesztve ]
-
Hanok
senior tag
[link]
Nyilván ez a sima 4070-ek megjelenését követően keletkezett, akkor még paletta is jóval szűkebb volt de egy pár órát lehet még ezzel is szöszmötölni ha érdekel a téma, és legalább lásd hogy mit nem szabad abszolút venni Viszonylag sok szempont benne van, vrm meg memória hűtés is. Sajnos nem Up to Date már de remélem segít valamit. Én ez alapján vettem az inno3d-t még nyáron. De ha befért volna az ASUS a házba akkor lehet elcsábultam volna.[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
-
- = Zk = -
félisten
mondjuk ebben is van valami
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs