Hirdetés
- Nintendo Switch
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
na ez a tablazat jo lenne, ha komolyabb valtozatok is szerepelnenek benne, de ezek mind beleposzintuek!
viszont ha a ventus 3X zajszintje a dual homersekletevel tarsulna, az egy egesz turheto valtozat lenne, amennyiben itt es most szabad pusztan adatok alapjan tajekozodni
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
zef
tag
Szia,
A Dual 3060 Ti GDDRX-el már nem tudok teszelni, mert viszik el, de UV-val teljesen használható kis kompakt kártyát kap az ember. Volt egy atom stabil 1890MHz/900mV beállításom ehhez a kártyához. Játéktól függően (MW multi, F1 22, Jedi Fallen Order, Superposition Benchmark) 140-180W körül fogyaszott 1440p/120 fps framecap mellett, a ventik 1600-1800RPM körül forogtak, úgyhogy nem volt sok hangja. A GPU 70 fok alatt, Hot Spot 80 fok alatt, GDDR6X is 75-80 fok körül. UV nélkül azért kihallani, hogy nem egy 3 ventis 1+ kilós TUF, vagy EVGA FTW3 van a gépben!
A Dual 4070 ehhez képest sokkal csendesebb és hűvösebb holmi alapból, most egy 2640MHz/950mV profilt tesztelek éppen, első körben Superposition bencssel és F1 22-vel:
Eközben a ventik max 1345RPM-en forogtak, így a GPU 61 fok, Hot Spot 72 fok, Memory 80 fok volt.
[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
Quiet bios-szal halk a kártya és kb. 1100-at forog és 70 fok max, a Peformance nekem hangos 1600 RPM-en, de ott nem megy 63 fok felé. UV-val használom most 2610 MHz@925 mV, így max 155W és 60 fok 1050 RPM-en. TUF 3070-em volt, annak a ventijei halkabbak voltak még 1200 RPM-en is, igaz kisebbek is. TUF full fém és nehezebb, Dual áza műanyag, de a bakcplate fém.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
BerserkGuts
őstag
Az igen akkor kicsit elkapkodtuk a vásárlást
Bár nem olyan nagy a difi mint anno 1060 3GB 6GB de egy mocskos trükk ez sz nv- nél
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
- = Zk = -
félisten
kit zavar, ha hozza azt amit elvárnak tőle...?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
saltanus
aktív tag
Az összes drivert frissítettem chipset stb… biost is..
ssdnem nem hiszem h baja van mert van benne harom is kulon a windowsnak kulon a gameknek, de van hdd is azon is ugyan ez a gond…
azt nem ertem hogy ha hardwere problema akkor ma hogy tudtam jatszani? Pl pubg mentem par kört , azóta is elindul de öt perc után becrashel fekete kép… -
Glaz-dozfhut
őstag
Nálam van egy talán szélsőséges eset. Februárban kiszereltem az akkor egy éves kártyát /3070ti/. Még nem volt kedvem meghirdetni. (annyit esett az ára, hogy sajnálom, bár azóta még többet) Fent van a szekrény tetején jó "melegbe". Tesztelgetni nem kívánom , mert épp befér a házba, szóval kész tortúra. Van rajta 2 és fél év garancia. Előre nem tudom megítélni, hogy viselkedik majd beszereléskor. Nem is titkolnám előéletét. Használtam egy évet játékra.
- Glaz-doz-fhut -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Filmvilág