Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz Foglalt név #8270 üzenetére
Áh, alapvetően én sem szoktam így beleállni (mondjuk nem is nagyon szoktak "beszólni" rám semmiért, nem vagyok paraszt sehol, meg tényleg igyekszem normálisan kommunikálni meg ilyenek).
Szóval fátylat rá meg minden, tök jó, hogy egyből azok jelentek meg akik normálisan hozzá tudnak szólni.
Na szóval nem a legjobb képet raktam be, mert ott a menüben áll a dolog 30fps-sel, szóval ha még csak ott lenne nem is merült volna fel bennem sem a dolog. De a Fortnite ugye egy Unreal 5-ös motor, lehet rajta húzni bőven, hogy "kihajcsa" a cumót - na és nálam minden grafikai hülyeség maxon, az fps 60-70 között, és ott is gyakorlatilag állandóan 5002Mhz a memória, pedig ott feljebbdobhatná, és nyernék egy mittomén 5-10 fps-t, ami nem jönne rosszul.
Majd ránézek ma is és referálok, hogy valóban így van-e, de tegnap tökre ezt láttam egész játékidő alatt és nem értettem. Terhelés volt, és mégis lent tartotta az órajelet.
Ha berakom nvidia control panelben "prefer maximum performance"-ra akkor ahogy láttam több az fps, a memóra fent van ahogy kell, de ezen beállítás mellett meg desktopon is maxon tart mindent, ami hát ugye növeli a fogyasztást, hőfokot, hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest