Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz ribizly #2485 üzenetére
A héten jó eséllyel megjön az októberi Studio (de jövő héten tuti), az hagyományosan jól szokott sikerülni. Én arra fogok lépni, az előző pár driver nem lett túl jó. 560.94 okés nagyjából.
Ezek a Windows által telepített driverek rendszerint a stabilabb fajtából valók, ennyi előnye van a dolognak.[ Szerkesztve ]
-
Beaumont
aktív tag
válasz ribizly #2471 üzenetére
Nekem ossze akad a CPU hutovel... Ha ezt a drivert hasznalom, akkor a processzor homersklet terheles alatt 85-90 fok, idle 60-65... Normal esetben ez 35 fok idle, 60 fok terheles... Nem is gondoltam az nvidia driverre.
Lekaptam a hutot, uj paszta. Ugyanaz. Program leszed, visszarak. Ugyanaz. Na mondom huto pumpa kuka... Azert raneztem par forumra. Ezt talaltam:
[link]Szoval en ezt most kihagyom.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
ribizly
veterán
válasz ribizly #2443 üzenetére
Valóban egész jónak tűnik, vagy legalábbis nem találkoztam eddig semmi szembeötlő hibával. Amiket eddig probáltam vele játék (Mafia III DE, Arena Breakout, PUBG) azoknál semmi feltűnő nem jött szembe, W11 desktop és videólejátszás rendben, videók konvertálása (ffmpeg 6 és 7) simán mennek, sőt talán még jobban is. Ami tényleges előrelépés, hogy az ffmpeg 7-es verziója nem működött a tavalyi driver-el, most meg már igen.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest