Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #1614 üzenetére
A multi engem se érdekel, de remélem lesz benne más változás, bővítés is. Mostanság elég sokat röpködök, mert letöltöttem a RayRod's Overhaul modot és nagyságrendekkel változatosabbak a bolygók.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Mister_X
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #1614 üzenetére
Elvileg a NEXT lesz az eddigi legnagyobb tartalmú frissítés, aztán majd meglátjuk.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Romvr
őstag
válasz jonnyjoker01 #1578 üzenetére
Azt vajon javították már hogy 21:9-ben ne legyen a HUD és minden felirat elnyújtva? Mert nekem felért egy survivor-al ennek az elviselése
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Mister_X
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #1566 üzenetére
Legalább a játék is kínai?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #1533 üzenetére
De pont a legfeleslegesebb update. Folyamatosan haladunk előre, körülményes (már-már lehetetlen) visszamenni egy naprendszerbe 4-5 ugrás után is, ha meg elérünk a galaxis középpontjába, akkor meg pláne. Adtak volna lehetőséget (testreszabható!) "hordozó" építésére, ami csak az űrben tud közlekedni, folyamatosan nyersanyag kell az üzemeltetésére, lennének extra moduljai, a hangárjában meg 2-3 hajó is elférne. Mennyivel másabb lenne, mint egy fix bázis az n+1-ik bolygón
-
danih
veterán
válasz jonnyjoker01 #1498 üzenetére
Mr Robot sub: 89 ezer felhasználó
Új Mr Robot sub: 139 ezer felhasználó -
Brett001
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #976 üzenetére
Valszeg, de szerintem a modderek hamarabb beindulnak. Egy pár héten belül biztos megjelennek a különféle állat és növény pakkok. Skyrimhez is olyan brutál jó fegyver és páncélmodok vannak, hogy csak pislogok.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
whitezo88
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #976 üzenetére
Most hogy rájukszakadt egy valag pénz, remélhetőleg bővítenek, hogy bekerüljön sok okosság (többféle bolygó gyűrűkkel, mozgásaik, folyók, több vizes bolygó, a több, színesebb NPC életről nem beszélve...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Ps3 Játékok
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled + kontroller
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen